Reports for Ochsen Metzg AG
Credit rating information
Evaluation of credit rating with traffic light as risk indicator and other helpful data about the company.Find out more
Economic information
Comprehensive information about the economic situation of a company.Find out more
Payment collection information
Overview of current and past debt enforcement proceedings.Find out more
Company dossier as PDF
Contact information, changes in the company, turnover and employee figures, management, ownership, shareholding structure and other company data.Retrieve company dossier
About Ochsen Metzg AG
- Ochsen Metzg AG is currently active and the industry «Meat and fish processing». The legal headquarters are in Gossau SG.
- The company was founded on 26.09.1995.
- On the 17.02.2009 the commercial register entry of the company was last changed. Under «Notifications» you will find all changes.
- The company is registered in the commercial register SG under the UID CHE-108.378.158.
- Companies with the same address as Ochsen Metzg AG: Bistro Time Out, Isabelle Brändli, Fine Food Catering GmbH, Kanis Bau.
Commercial register information
Entry in the commercial register
26.09.1995
Legal form
Company limited by shares (AG)
Legal headquarters of the company
Gossau (SG)
Commercial Registry Office
SG
Commercial register number
CH-320.3.039.400-9
UID/VAT
CHE-108.378.158
Sector
Meat and fish processing
Purpose (Original language)
Betrieb einer Metzgerei, insbesondere Produktion, Verkauf und Vertrieb von Metzgerei-Produkten. Die Gesellschaft kann sich an anderen Unternehmungen beteiligen, gleichartige oder verwandte Unternehmungen erwerben, errichten oder sich mit solchen zusammenschliessen sowie Grundstücke erwerben, verkaufen und belasten.
Auditor
Former auditor (1)
Name | City | Since | Until | |
---|---|---|---|---|
Torgler Revision AG | Gossau (SG) | <2004 | 18.09.2008 |
Other company names
Es sind keine früheren oder übersetzten Firmannamen vorhanden.
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Ownership structure
Holdings
Newest SOGC notifications: Ochsen Metzg AG
The latest updates from the Swiss Official Gazette of Commerce (SOGC) are available in the original language of the source commercial register office only. View all notifications
Publication number: 4883266, Commercial Registry Office St. Gallen, (320)
Ochsen Metzg AG, in Gossau SG, CH-320.3.039.400-9, Aktiengesellschaft (SHAB Nr. 182 vom 19.09.2008, S. 12, Publ. 4658610).
Statutenänderung:
12.12.2008, 06.01.2009.
Zweck neu:
Betrieb einer Metzgerei, insbesondere Produktion, Verkauf und Vertrieb von Metzgerei-Produkten. Die Gesellschaft kann sich an anderen Unternehmungen beteiligen, gleichartige oder verwandte Unternehmungen erwerben, errichten oder sich mit solchen zusammenschliessen sowie Grundstücke erwerben, verkaufen und belasten.
Aktien neu:
100 Namenaktien zu CHF 1'000.00. [bisher: 1'000 Namenaktien zu CHF 100.00].
Mitteilungen neu:
Die Mitteilungen an die Aktionäre erfolgen durch Brief.
Vinkulierung neu:
Die Übertragbarkeit der Namenaktien ist nach Massgabe der Statuten beschränkt. Gemäss Erklärung des Verwaltungsrates vom 11.11.2008 untersteht die Gesellschaft keiner ordentlichen Revision und verzichtet auf eine eingeschränkte Revision.
Publication number: 4658610, Commercial Registry Office St. Gallen, (320)
Ochsen Metzg AG, in Gossau SG, CH-320.3.039.400-9, Aktiengesellschaft (SHAB Nr. 61 vom 28.03.2006, S. 10, Publ. 3307256).
Ausgeschiedene Personen und erloschene Unterschriften:
Allianz-Revisions AG, in Gossau SG, Revisionsstelle.
Publication number: 3307256, Commercial Registry Office St. Gallen, (320)
Ochsen Metzg AG, in Gossau SG, CH-320.3.039.400-9, Betrieb einer Metzgerei, insbesondere Produktion, Verkauf und Vertrieb von Metzgerei-Produkten, Aktiengesellschaft (SHAB Nr. 95 vom 19.05.1998, S. 3404).
Ausgeschiedene Personen und erloschene Unterschriften:
Wettach, Hansueli, von Wittenbach, in Speicherschwendi (Speicher), Mitglied, mit Kollektivunterschrift zu zweien.
Hit list
Here you will find a link from the management to a hit list of persons with the same name who are registered in the commercial register.