• Fine Food Catering GmbH

    SG
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    Register number: CH-320.4.051.200-3
    Sector: Other gastronomical services

    Age of the company

    23 years

    Turnover in CHF

    PremiumPremium

    Capital in CHF

    20'000

    Employees

    PremiumPremium

    Active brands

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    About Fine Food Catering GmbH

    • Fine Food Catering GmbH is active in the industry «Other gastronomical services» and is currently active. The legal headquarters are in Gossau SG.
    • The management of the company Fine Food Catering GmbH, which was founded on the 26.02.2002, consists of one person.
    • All past changes can be viewed and saved as a PDF under the section «Notifications». The last change in the commercial register was made on 16.08.2010.
    • The company Fine Food Catering GmbH is registered under the UID CHE-109.492.213.
    • Companies with an identical address: Bistro Time Out, Isabelle Brändli, Kanis Bau, KRS24 Kafaf.

    Management (1)

    Executive board

    Guido Brändli

    newest authorized signatories

    Guido Brändli

    Source: SOGC

    Commercial register information

    Source: SOGC

    Sector

    Other gastronomical services

    Purpose (Original language)

    Betrieb eines Cateringunternehmens. Die Gesellschaft kann Zweigniederlassungen im In- und Ausland errichten, sich an Unternehmen gleicher oder ähnlicher Art in irgendeiner Form beteiligen oder selbst solche Unternehmen gründen sowie Liegenschaften erwerben und veräussern.

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    Other company names

    Source: SOGC

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    Branches (0)

    Ownership structure

    Holdings

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    Newest SOGC notifications: Fine Food Catering GmbH

    The latest updates from the Swiss Official Gazette of Commerce (SOGC) are available in the original language of the source commercial register office only. View all notifications

    SOGC 157/2010 - 16.08.2010
    Categories: Change of company address, Change in management

    Publication number: 5772398, Commercial Registry Office St. Gallen, (320)

    Fine Food Catering GmbH, in Gossau SG, CH-320.4.051.200-3, Gesellschaft mit beschränkter Haftung (SHAB Nr. 210 vom 28.10.2004, S. 9, Publ. 2518002).

    Domizil neu:
    St. Gallerstrasse 31, 9200 Gossau . Gemäss Erklärung der Geschäftsführung vom 27.07.2010 untersteht die Gesellschaft keiner ordentlichen Revision und verzichtet auf eine eingeschränkte Revision.

    Eingetragene Personen neu oder mutierend:
    Brändli, Guido, von Berg TG und Wildhaus-Alt St. Johann, in Gossau SG, Gesellschafter und Geschäftsführer, mit Einzelunterschrift, mit einem Stammanteil von CHF 20'000.00 [bisher:von Alt St. Johann]. [behördliche Umbenennung].

    SOGC 210/2004 - 28.10.2004
    Categories: Change in management

    Publication number: 2518002, Commercial Registry Office St. Gallen, (320)

    Fine Food Catering GmbH, in Gossau SG, CH-320.4.051.200-3, Betrieb eines Cateringunternehmens, Gesellschaft mit beschränkter Haftung (SHAB Nr. 45 vom 06.03.2002, S. 9, Publ. 370408).

    Statutenänderung:
    20.10.2004.

    Ausgeschiedene Personen und erloschene Unterschriften:
    Krucker, Marcel, von Niederhelfenschwil, in Gossau SG, Gesellschafter und Geschäftsführer, mit Kollektivunterschrift zu zweien, mit einer Stammeinlage von CHF 10'000.--.

    Eingetragene Personen neu oder mutierend:
    Brändli, Guido, von Berg TG und Alt St. Johann, in Gossau SG, Gesellschafter und Geschäftsführer, mit Einzelunterschrift, mit einer Stammeinlage von CHF 20'000.-- [bisher: von Berg TG, mit Kollektivunterschrift zu zweien, mit einer Stammeinlage von CHF 10'000.--].

    SOGC 45/2002 - 06.03.2002
    Categories: Company foundation, Change in management

    Commercial Registry Office St. Gallen, (320)

    Fine Food Catering GmbH, in Gossau SG, St. Gallerstrasse 25, 9200 Gossau, Gesellschaft mit beschränkter Haftung (Neueintragung).

    Statutendatum:
    25.02.2002.

    Zweck:
    Betrieb eines Cateringunternehmens. Die Gesellschaft kann Zweigniederlassungen im In- und Ausland errichten, sich an Unternehmen gleicher oder ähnlicher Art in irgendeiner Form beteiligen oder selbst solche Unternehmen gründen sowie Liegenschaften erwerben und veräussern.

    Stammkapital:
    CHF 20'000.--.

    Publikationsorgan:
    SHAB.

    Eingetragene Personen:
    Brändli, Guido, von Berg TG, in Gossau SG, Gesellschafter und Geschäftsführer, mit Kollektivunterschrift zu zweien, mit einer Stammeinlage von CHF 10'000.--;
    Krucker, Marcel, von Niederhelfenschwil, in Gossau SG, Gesellschafter und Geschäftsführer, mit Kollektivunterschrift zu zweien, mit einer Stammeinlage von CHF 10'000.--.

    Hit list

    Here you will find a link from the management to a hit list of persons with the same name who are registered in the commercial register.

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