Reports for Tout Chocolat SA
Credit rating information
Evaluation of credit rating with traffic light as risk indicator and other helpful data about the company.Find out more
Economic information
Comprehensive information about the economic situation of a company.Find out more
Payment collection information
Overview of current and past debt enforcement proceedings.Find out more
Company dossier as PDF
Contact information, changes in the company, turnover and employee figures, management, ownership, shareholding structure and other company data.Retrieve company dossier
About Tout Chocolat SA
- Tout Chocolat SA has its legal headquarters in Vésenaz, is active and operates in the sector «Operation of restaurants».
- The management of the company Tout Chocolat SA consists of 4 persons.
- The last commercial register change was made on 03.06.2025. All changes can be viewed under the section «Notifications» and saved as a PDF.
- The company Tout Chocolat SA is registered under the UID CHE-137.193.543.
- There are 7 other active companies that have registered an identical address. These include: BL Consulting Sàrl, GOURMET BROTHERS A SA, GOURMET BROTHERS B SA.
Management (4)
newest board members
newest authorized signatories
Sabrina Josette Menini,
Benjamin Philippe Hubert Luzuy,
Marie Luzuy,
Yohan Coiffard
Commercial register information
Entry in the commercial register
29.04.2025
Legal form
Company limited by shares (AG)
Legal headquarters of the company
Collonge-Bellerive
Commercial Registry Office
GE
Commercial register number
CH-660.5.527.025-7
UID/VAT
CHE-137.193.543
Sector
Operation of restaurants
Purpose (Original language)
La production, fabrication et distribution de produits de pâtisserie, avec une spécialisation dans les produits à base de chocolat, tant en Suisse qu'à l'étranger. La société peut effectuer toute opération se rapportant directement ou indirectement à son but.
Other company names
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Ownership structure
Holdings
Newest SOGC notifications: Tout Chocolat SA
The latest updates from the Swiss Official Gazette of Commerce (SOGC) are available in the original language of the source commercial register office only. View all notifications
Publication number: HR02-1006347480, Commercial Registry Office Geneva, (660)
Tout Chocolat SA, à Collonge-Bellerive, CHE-137.193.543 (FOSC du 02.05.2025, p. 0/1006323072). Signature collective à deux a été conférée à Menini Sabrina Josette, de et à Genève.
Publication number: HR01-1006323072, Commercial Registry Office Geneva, (660)
Tout Chocolat SA, à Collonge-Bellerive, Route de Thonon 52, c/o Gourmet Brothers SA, 1222 Vésenaz, CHE-137.193.543. Nouvelle société anonyme. Statuts du 17.04.2025.
But:
la production, fabrication et distribution de produits de pâtisserie, avec une spécialisation dans les produits à base de chocolat, tant en Suisse qu'à l'étranger. La société peut effectuer toute opération se rapportant directement ou indirectement à son but.
Capital-actions:
CHF 100'000, entièrement libéré, divisé en 100'000 actions de CHF 1, nominatives, liées selon statuts.
Organe de publication:
Feuille Officielle Suisse du Commerce.
Communication aux actionnaires:
par écrit (courrier simple ou fax) ou par courriel.
Administration:
Luzuy Benjamin, de Tévenon, à Genève, président, signature individuelle, Coiffard Yohan, de France, à Douvaine, FRA, et Luzuy Marie, de Tévenon, à Chêne-Bougeries, tous deux avec signature collective à deux. Selon déclaration à la constitution de la société, il est renoncé à un contrôle restreint.
Hit list
Here you will find a link from the management to a hit list of persons with the same name who are registered in the commercial register.