Reports for Stiftung zur Förderung von kulturellen und kulinarischen Anlässen
Credit rating information
Evaluation of credit rating with traffic light as risk indicator and other helpful data about the company.Find out more
Economic information
Comprehensive information about the economic situation of a company.Find out more
Payment collection information
Overview of current and past debt enforcement proceedings.Find out more
Company dossier as PDF
Contact information, changes in the company, turnover and employee figures, management, ownership, shareholding structure and other company data.Retrieve company dossier
About Stiftung zur Förderung von kulturellen und kulinarischen Anlässen
- Stiftung zur Förderung von kulturellen und kulinarischen Anlässen with its legal headquarters in Saas-Fee is a Foundation from the sector «Trade fair, exhibition and convention organising». Stiftung zur Förderung von kulturellen und kulinarischen Anlässen is active.
- There are 4 active persons registered in the management.
- All past changes can be viewed and saved as a PDF under the section «Notifications». The last change in the commercial register was made on 30.12.2024.
- The organization Stiftung zur Förderung von kulturellen und kulinarischen Anlässen is registered under the UID CHE-332.784.407.
Management (4)
newest members of the Foundation Board
Britta Isenschmied,
Niklaus Habegger,
Benita Josiane Hischier-Bumann
newest authorized signatories
Britta Isenschmied,
Niklaus Habegger,
Benita Josiane Hischier-Bumann
Commercial register information
Entry in the commercial register
08.11.2013
Legal form
Foundation
Legal headquarters of the company
Saas-Fee
Commercial Registry Office
VS
Commercial register number
CH-600.7.015.573-2
UID/VAT
CHE-332.784.407
Sector
Trade fair, exhibition and convention organising
Purpose (Original language)
Organisation und Durchführung von kulturellen und kulinarischen Anlässen.
Auditor
Former auditor (1)
Name | City | Since | Until | |
---|---|---|---|---|
ALPINE REVISIONS AG | Brig-Glis | 13.11.2013 | 29.12.2024 |
Other company names
Es sind keine früheren oder übersetzten Firmannamen vorhanden.
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Ownership structure
Holdings
Newest SOGC notifications: Stiftung zur Förderung von kulturellen und kulinarischen Anlässen
The latest updates from the Swiss Official Gazette of Commerce (SOGC) are available in the original language of the source commercial register office only. View all notifications
Publication number: HR02-1006219183, Commercial Registry Office Valais, (600)
Stiftung zur Förderung von kulturellen und kulinarischen Anlässen, in Saas-Fee, CHE-332.784.407, Stiftung (SHAB Nr. 105 vom 03.06.2014, S.0, Publ. 1533777).
Ausgeschiedene Personen und erloschene Unterschriften:
ALPINE REVISIONS AG (CH-600.3.015.124-4), in Brig-Glis, Revisionsstelle.
Publication number: 1533777, Commercial Registry Office Valais, (600)
Stiftung zur Förderung von kulturellen und kulinarischen Anlässen, in Saas Fee, CHE-332.784.407, Stiftung (SHAB Nr. 220 vom 13.11.2013, Publ. 1178093).
Aufsichtsbehörde neu:
Gemeinde Saas-Fee.
Publication number: 1178093, Commercial Registry Office Valais, (600)
Stiftung zur Förderung von kulturellen und kulinarischen Anlässen, in Saas Fee, CH-600.7.015.573-2, Hotel Schweizerhof, 3906 Saas-Fee, Stiftung (Neueintragung).
Urkundendatum:
17.10.2013.
Zweck:
Organisation und Durchführung von kulturellen und kulinarischen Anlässen.
Organisation:
Stifterversammlung;
Stiftungsrat;
Revisionsstelle.
Eingetragene Personen:
Habegger, Niklaus, von Trub, in Saas Fee, Präsident, mit Kollektivunterschrift zu zweien;
Frerk-Jäckle, Britta, deutsche Staatsangehörige, in Saas Fee, Vizepräsidentin, mit Kollektivunterschrift zu zweien;
Hischier-Bumann, Benita Josiane, von Saas Fee, in Saas Fee, Mitglied, mit Kollektivunterschrift zu zweien;
ALPINE REVISIONS AG (CH-600.3.015.124-4), in Brig-Glis, Revisionsstelle.
Hit list
Here you will find a link from the management to a hit list of persons with the same name who are registered in the commercial register.