Reports for Original Kebab Haus GmbH
Credit rating information
Evaluation of credit rating with traffic light as risk indicator and other helpful data about the company.Find out more
Economic information
Comprehensive information about the economic situation of a company.Find out more
Payment collection information
Overview of current and past debt enforcement proceedings.Find out more
Company dossier as PDF
Contact information, changes in the company, turnover and employee figures, management, ownership, shareholding structure and other company data.Retrieve company dossier
About Original Kebab Haus GmbH
- Original Kebab Haus GmbH is active in the industry «Operation of restaurants» and is currently active. The legal headquarters are in Zürich.
- The management of the company Original Kebab Haus GmbH, which was founded on the 13.07.2011, consists of one person.
- The last commercial register change was made on 29.11.2022. All changes can be viewed under the section «Notifications» and saved as a PDF.
- The company is registered in the commercial register of the Canton of ZH under the UID CHE-143.668.543.
Commercial register information
Entry in the commercial register
13.07.2011
Legal form
Limited liability company
Legal headquarters of the company
Zürich
Commercial Registry Office
ZH
Commercial register number
CH-020.4.045.456-3
UID/VAT
CHE-143.668.543
Sector
Operation of restaurants
Purpose (Original language)
Die Gesellschaft bezweckt den Betrieb, die Einrichtung, den Erwerb und die Veräusserung von Restaurants, Bars und Take-Aways sowie die Vermittlung im Import und Export von Waren aller Art, samt der Durchführung von Transitgeschäften. Die Gesellschaft kann Zweigniederlassungen und Tochtergesellschaften im In- und Ausland errichten und sich an anderen Unternehmen im In- und Ausland beteiligen sowie alle Geschäfte tätigen, die direkt oder indirekt mit ihrem Zweck in Zusammenhang stehen. Die Gesellschaft kann im In- und Ausland Grundeigentum erwerben, belasten, veräussern und verwalten. Sie kann auch Finanzierungen für eigene oder fremde Rechnung vornehmen sowie Garantien und Bürgschaften für Tochtergesellschaften und Dritte eingehen.
Other company names
Es sind keine früheren oder übersetzten Firmannamen vorhanden.
Would you like to update the company name? Click here.Branches (0)
Ownership structure
Holdings
Newest SOGC notifications: Original Kebab Haus GmbH
The latest updates from the Swiss Official Gazette of Commerce (SOGC) are available in the original language of the source commercial register office only. View all notifications
Publication number: HR02-1005614810, Commercial Registry Office Zurich, (20)
Original Kebab Haus GmbH, in Oberengstringen, CHE-143.668.543, Gesellschaft mit beschränkter Haftung (SHAB Nr. 168 vom 31.08.2022, Publ. 1005551068).
Statutenänderung:
16.11.2022.
Sitz neu:
Zürich.
Domizil neu:
Franklinstrasse 20, 8050 Zürich.
Eingetragene Personen neu oder mutierend:
Yener, Recep, türkischer Staatsangehöriger, in Volketswil, Gesellschafter und Geschäftsführer, mit Einzelunterschrift, mit 20 Stammanteilen zu je CHF 1'000.00 [bisher: mit 200 Stammanteilen zu je CHF 100.00].
Publication number: HR02-1005551068, Commercial Registry Office Zurich, (20)
Original Kebab Haus GmbH, in Oberengstringen, CHE-143.668.543, Gesellschaft mit beschränkter Haftung (SHAB Nr. 67 vom 06.04.2020, Publ. 1004866166).
Ausgeschiedene Personen und erloschene Unterschriften:
Boyraz, Dervis, deutscher Staatsangehöriger, in Oberengstringen, Gesellschafter und Geschäftsführer, mit Einzelunterschrift, mit 200 Stammanteilen zu je CHF 100.00.
Eingetragene Personen neu oder mutierend:
Yener, Recep, türkischer Staatsangehöriger, in Volketswil, Gesellschafter und Geschäftsführer, mit Einzelunterschrift, mit 200 Stammanteilen zu je CHF 100.00.
Publication number: HR02-1004866166, Commercial Registry Office Zurich, (20)
Original Kebab Haus GmbH, in Oberengstringen, CHE-143.668.543, Gesellschaft mit beschränkter Haftung (SHAB Nr. 137 vom 18.07.2011, S.0, Publ. 6259992).
Domizil neu:
c/o Boyraz Dervis, Dorfstrasse 11/13, 8102 Oberengstringen.