Reports for Champignons Stadler SA
Credit rating information
Evaluation of credit rating with traffic light as risk indicator and other helpful data about the company.Find out more
Economic information
Comprehensive information about the economic situation of a company.Find out more
Payment collection information
Overview of current and past debt enforcement proceedings.Find out more
Company dossier as PDF
Contact information, changes in the company, turnover and employee figures, management, ownership, shareholding structure and other company data.Retrieve company dossier
About Champignons Stadler SA
- Champignons Stadler SA is active in the industry «Trading in food products» and is currently active. The legal headquarters are in Aigle.
- Champignons Stadler SA was founded on 17.12.2020.
- All modifications to the commercial register entry can be found under «Notifications». The most recent modification was made on 22.12.2020.
- The reported UID is the following: CHE-242.009.539.
- There are 2 other active companies that have registered an identical address. These include: Stadler Champidistribution SA, Stadler culture de champignons SA.
Commercial register information
Entry in the commercial register
17.12.2020
Legal form
Company limited by shares (AG)
Legal headquarters of the company
Aigle
Commercial Registry Office
VD
Commercial register number
CH-550.1.193.834-3
UID/VAT
CHE-242.009.539
Sector
Trading in food products
Purpose (Original language)
La société a pour buts l'acquisition, la vente, l'administration et la gestion de participations à toutes entreprises commerciales, financières, immobilières ou industrielles ainsi que la conclusion de tous contrats et la réalisation de toutes opérations propres à développer et étendre ses activités (pour but complet cf. statuts).
Auditor
Current auditor (1)
Name | City | Since | Until | |
---|---|---|---|---|
RNB Société Fiduciaire SA | Collombey-Muraz | 22.12.2020 |
Other company names
Es sind keine früheren oder übersetzten Firmannamen vorhanden.
Would you like to update the company name? Click here.Branches (0)
Ownership structure
Holdings
Newest SOGC notifications: Champignons Stadler SA
The latest updates from the Swiss Official Gazette of Commerce (SOGC) are available in the original language of the source commercial register office only. View all notifications
Publication number: HR01-1005055318, Commercial Registry Office Vaud, (550)
Champignons Stadler SA, à Aigle, Chemin de l'Ecluse 37, c/o Stadler culture de champignons SA, 1860 Aigle, CHE-242.009.539. Nouvelle société anonyme.
Statuts:
14 décembre 2020.
But:
la société a pour buts l'acquisition, la vente, l'administration et la gestion de participations à toutes entreprises commerciales, financières, immobilières ou industrielles ainsi que la conclusion de tous contrats et la réalisation de toutes opérations propres à développer et étendre ses activités (pour but complet cf. statuts).
Capital-actions:
CHF 100'000, entièrement libéré, divisé en 100 actions nominatives de CHF 1'000, avec restrictions quant à la transmissibilité selon statuts. Apport en nature selon convention du 14 décembre 2020: 100 actions nominatives de CHF 1'000 de la société "Stadler culture de champignons SA" (CHE-401.056.666), à Aigle pour CHF 100'000;
en contrepartie, il est remis 100 actions nominales de CHF 1'000.
Reprise de biens envisagée:
100 actions au porteur de CHF 1'000 de la société "Stadler Champidistribution SA" (CHE-109.883.950), à Aigle pour 121'100 au maximum;
100 actions nominatives de CHF 1'000 de la société "Peter Luder Handels- und Vertriebs AG" (CHE-446.270.842), à Köniz pour 100'000 au maximum.
Organe de publication:
Feuille officielle suisse du commerce.
Communications aux actionnaires:
par écrit ou par courriel.
Administration:
Stadler Cédric, de Birrwil, à Ollon, avec signature individuelle.
Organe de révision:
RNB Société Fiduciaire SA (CHE-112.162.532), à Collombey-Muraz.
Hit list
Here you will find a link from the management to a hit list of persons with the same name who are registered in the commercial register.