• Boulangerie & Confiserie Formation Vaud

    VD
    active
    Check credit rating Timeline
    Check credit ratingCredit rating
    Register number: CH-550.1.050.132-2
    Sector: Associations and federations

    Age of the company

    17 years

    Turnover in CHF

    PremiumPremium

    Capital in CHF

    Capital unknown

    Employees

    PremiumPremium

    Active brands

    0

    Reports for Boulangerie & Confiserie Formation Vaud

    *displayed reports are examples
    preview

    Credit rating information

    Evaluation of credit rating with traffic light as risk indicator and other helpful data about the company. Find out more
    preview

    Economic information

    Comprehensive information about the economic situation of a company. Find out more
    preview

    Payment behaviour

    Assessment of the payment behaviour based on past invoices. Find out more
    preview

    Payment collection information

    Overview of current and past debt enforcement proceedings. Find out more

    Company dossier as PDF

    Contact information, changes in the company, turnover and employee figures, management, ownership, shareholding structure and other company data.
    Retrieve company dossier

    About Boulangerie & Confiserie Formation Vaud

    • Boulangerie & Confiserie Formation Vaud from Pully operates in the sector «Associations and federations» and is active.
    • The management has 6 active persons registered.
    • Under «Notifications» you can see all modifications to the commercial register entry. The most recent modification was on 24.11.2023.
    • The organization is registered in the commercial register VD under the UID CHE-113.552.918.

    Commercial register information

    Source: SOGC

    Sector

    Associations and federations

    Purpose (Original language) Customise the company purpose with just a few clicks.

    Selon ses disponibilités financières, les buts de l'association sont: l'organisation, la gestion et la promotion de la formation professionnelle des métiers de la branche; l'organisation et la gestion du laboratoire de pratique professionnelle et de son matériel de formation.

    Other company names

    Source: SOGC

    Past and translated company names

    • Association vaudoise pour la formation dans les métiers de la boulangerie-pâtisserie-confiserie
    Would you like to update the company name? Click here.

    Ownership structure

    No information on the ownership structure is known to us.

    Holdings

    No information on holdings is known to us.

    Newest SOGC notifications: Boulangerie & Confiserie Formation Vaud

    The latest updates from the Swiss Official Gazette of Commerce (SOGC) are available in the original language of the source commercial register office only. View all notifications

    SOGC 231124/2023 - 24.11.2023
    Categories: Change in management

    Publication number: HR02-1005893628, Commercial Registry Office Vaud, (550)

    Boulangerie & Confiserie Formation Vaud, à Pully, CHE-113.552.918 (FOSC du 22.07.2020, p. 0/1004943015). Court Christian et Mercuri Stéphane ne sont plus membres du comité;
    leur signature est radiée. Buet Laurent est nommé président. Vuissoz Eric, de Grône, à Sainte-Croix, vice-président, et Clément Pascal, de Cuarnens, à Daillens, sont membres du comité avec signature collective à deux, avec le président. Signature collective à deux, avec le président, est conférée à Froidevaux Justine, de Le Bémont (JU), à Müntschemier, vice-directrice.

    SOGC 200722/2020 - 22.07.2020
    Categories: Change of company address

    Publication number: HR02-1004943015, Commercial Registry Office Vaud, (550)

    Boulangerie & Confiserie Formation Vaud, à Pully, CHE-113.552.918 (FOSC du 15.05.2019, p. 0/1004630815).

    Nouvelle adresse:
    Avenue Général-Guisan 42A, 1009 Pully.

    SOGC 190515/2019 - 15.05.2019
    Categories: Change of company name, Change in management

    Publication number: HR02-1004630815, Commercial Registry Office Vaud, (550)

    Association vaudoise pour la formation dans les métiers de la boulangerie-pâtisserie-confiserie, à Pully, CHE-113.552.918 (FOSC du 19.12.2013, p. 0/7225834). Statuts modifiés le 14 mars 2019.

    Nouveau nom:
    Boulangerie & Confiserie Formation Vaud. Fornerod Gérard n'est plus membre du comité;
    sa signature est radiée. Mercuri Stéphane, qui n'est plus caissier, est nommé vice-président;
    Schneider Yves, qui n'est plus vice-président, est nommé caissier;
    tous deux continuent à signer collectivement à deux, toutefois avec le président.

    Nouvel administrateur avec signature collective à deux, toutefois avec le président:
    Buet Laurent, de Neuchâtel, à Lausanne.

    Hit list

    Here you will find a link from the management to a hit list of persons with the same name who are registered in the commercial register.

    Title
    Confirm