Age of the company
17 yearsCapital in CHF
Capital unknownActive brands
0Reports for Boulangerie & Confiserie Formation Vaud
Credit rating information
Evaluation of credit rating with traffic light as risk indicator and other helpful data about the company. Find out moreEconomic information
Comprehensive information about the economic situation of a company. Find out morePayment collection information
Overview of current and past debt enforcement proceedings. Find out moreCompany dossier as PDF
Contact information, changes in the company, turnover and employee figures, management, ownership, shareholding structure and other company data. Retrieve company dossierAbout Boulangerie & Confiserie Formation Vaud
- Boulangerie & Confiserie Formation Vaud from Pully operates in the sector «Associations and federations» and is active.
- The management has 6 active persons registered.
- Under «Notifications» you can see all modifications to the commercial register entry. The most recent modification was on 24.11.2023.
- The organization is registered in the commercial register VD under the UID CHE-113.552.918.
Management (6)
newest members of the committee
newest authorized signatories
Eric Vuissoz,
Laurent Buet,
Pascal Clément,
Justine Froidevaux,
Yves Schneider
Commercial register information
Entry in the commercial register
02.04.2007
Legal form
Association
Legal headquarters of the company
Pully
Commercial Registry Office
VD
Commercial register number
CH-550.1.050.132-2
UID/VAT
CHE-113.552.918
CHE-147.957.383 VAT
Sector
Associations and federations
Purpose (Original language) Customise the company purpose with just a few clicks.
Selon ses disponibilités financières, les buts de l'association sont: l'organisation, la gestion et la promotion de la formation professionnelle des métiers de la branche; l'organisation et la gestion du laboratoire de pratique professionnelle et de son matériel de formation.
Other company names
Past and translated company names
- Association vaudoise pour la formation dans les métiers de la boulangerie-pâtisserie-confiserie
Ownership structure
Holdings
Newest SOGC notifications: Boulangerie & Confiserie Formation Vaud
The latest updates from the Swiss Official Gazette of Commerce (SOGC) are available in the original language of the source commercial register office only. View all notifications
Publication number: HR02-1005893628, Commercial Registry Office Vaud, (550)
Boulangerie & Confiserie Formation Vaud, à Pully, CHE-113.552.918 (FOSC du 22.07.2020, p. 0/1004943015). Court Christian et Mercuri Stéphane ne sont plus membres du comité;
leur signature est radiée. Buet Laurent est nommé président. Vuissoz Eric, de Grône, à Sainte-Croix, vice-président, et Clément Pascal, de Cuarnens, à Daillens, sont membres du comité avec signature collective à deux, avec le président. Signature collective à deux, avec le président, est conférée à Froidevaux Justine, de Le Bémont (JU), à Müntschemier, vice-directrice.
Publication number: HR02-1004943015, Commercial Registry Office Vaud, (550)
Boulangerie & Confiserie Formation Vaud, à Pully, CHE-113.552.918 (FOSC du 15.05.2019, p. 0/1004630815).
Nouvelle adresse:
Avenue Général-Guisan 42A, 1009 Pully.
Publication number: HR02-1004630815, Commercial Registry Office Vaud, (550)
Association vaudoise pour la formation dans les métiers de la boulangerie-pâtisserie-confiserie, à Pully, CHE-113.552.918 (FOSC du 19.12.2013, p. 0/7225834). Statuts modifiés le 14 mars 2019.
Nouveau nom:
Boulangerie & Confiserie Formation Vaud. Fornerod Gérard n'est plus membre du comité;
sa signature est radiée. Mercuri Stéphane, qui n'est plus caissier, est nommé vice-président;
Schneider Yves, qui n'est plus vice-président, est nommé caissier;
tous deux continuent à signer collectivement à deux, toutefois avec le président.
Nouvel administrateur avec signature collective à deux, toutefois avec le président:
Buet Laurent, de Neuchâtel, à Lausanne.
Hit list
Here you will find a link from the management to a hit list of persons with the same name who are registered in the commercial register.