Reports for Bäckerei DUO GmbH
Credit rating information
Evaluation of credit rating with traffic light as risk indicator and other helpful data about the company.Find out more
Economic information
Comprehensive information about the economic situation of a company.Find out more
Payment collection information
Overview of current and past debt enforcement proceedings.Find out more
Company dossier as PDF
Contact information, changes in the company, turnover and employee figures, management, ownership, shareholding structure and other company data.Retrieve company dossier
About Bäckerei DUO GmbH
- Bäckerei DUO GmbH is currently active and the industry «Production of bread and pastry». The legal headquarters are in Zuchwil.
- Bäckerei DUO GmbH has 2 persons entered in its management.
- All modifications to the commercial register entry can be found under «Notifications». The most recent modification was made on 18.12.2017.
- The Enterprise Identification Number of the company Bäckerei DUO GmbH is the following: CHE-418.409.916.
Commercial register information
Entry in the commercial register
13.12.2017
Legal form
Limited liability company
Legal headquarters of the company
Zuchwil
Commercial Registry Office
SO
Commercial register number
CH-241.4.016.278-8
UID/VAT
CHE-418.409.916
Sector
Production of bread and pastry
Purpose (Original language)
Herstellung und Verkauf von Bäckerei- und Konditoreiwaren sowie Führen eines Café.
Other company names
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Ownership structure
Holdings
Newest SOGC notifications: Bäckerei DUO GmbH
The latest updates from the Swiss Official Gazette of Commerce (SOGC) are available in the original language of the source commercial register office only. View all notifications
Publication number: 3937431, Commercial Registry Office Solothurn, (241)
Bäckerei DUO GmbH, in Zuchwil, CHE-418.409.916, Schulhausstrasse 10, 4528 Zuchwil, Gesellschaft mit beschränkter Haftung (Neueintragung).
Statutendatum:
07.12.2017.
Zweck:
Herstellung und Verkauf von Bäckerei- und Konditoreiwaren sowie Führen eines Café.
Stammkapital:
CHF 50'000.00.
Nebenleistungspflichten, Vorhand-, Vorkaufs- oder Kaufsrechte:
gemäss näherer Umschreibung in den Statuten.
Publikationsorgan:
SHAB. Die Mitteilungen der Geschäftsführung an die Gesellschafter erfolgen schriftlich oder per E-Mail. Mit Erklärung vom 07.12.2017 wurde auf die eingeschränkte Revision verzichtet.
Eingetragene Personen:
Bannwart, Stephan Josef, von Emmen, in Attiswil, Gesellschafter und Vorsitzender der Geschäftsführung, mit Einzelunterschrift, mit 25 Stammanteilen zu je CHF 1'000.00;
Rohrbach, Adrian, von Rüeggisberg, in Attiswil, Gesellschafter und Geschäftsführer, mit Einzelunterschrift, mit 25 Stammanteilen zu je CHF 1'000.00.
Hit list
Here you will find a link from the management to a hit list of persons with the same name who are registered in the commercial register.