• Verein Culinaris Pontis

    SG
    active
    Check credit rating Timeline
    Check credit ratingCredit rating
    Register number: CH-320.6.099.738-3
    Sector: Religious, political or secular associations

    Age of the company

    1 Year

    Turnover in CHF

    PremiumPremium

    Capital in CHF

    Capital unknown

    Employees

    PremiumPremium

    Active brands

    0

    Reports for Verein Culinaris Pontis

    *displayed reports are examples
    preview

    Credit rating information

    Evaluation of credit rating with traffic light as risk indicator and other helpful data about the company.
    Find out more
    preview

    Economic information

    Comprehensive information about the economic situation of a company.
    Find out more
    preview

    Payment behaviour

    Assessment of the payment behaviour based on past invoices.
    Find out more
    preview

    Payment collection information

    Overview of current and past debt enforcement proceedings.
    Find out more
    preview

    Company dossier as PDF

    Contact information, changes in the company, turnover and employee figures, management, ownership, shareholding structure and other company data.
    Retrieve company dossier

    About Verein Culinaris Pontis

    • Verein Culinaris Pontis with its legal headquarters in Rorschach is an Association from the sector «Religious, political or secular associations». Verein Culinaris Pontis is active.
    • The organization was founded on 16.04.2024.
    • The most recent commercial register change was made on 19.04.2024. You can find all changes under «Notifications».
    • The UID registered in the commercial register of SG is CHE-472.095.591.
    • Next to the organization Verein Culinaris Pontis there are 58 other active companies with an identical address. These include: Asia Take-Away Tran, Care Nimobel on tour, CONJURIS GmbH.

    Management (1)

    newest members of the committee

    Anna Vassilievna Bereiter

    newest authorized signatories

    Anna Vassilievna Bereiter

    Source: SOGC

    Commercial register information

    Source: SOGC

    Sector

    Religious, political or secular associations

    Purpose (Original language)

    Der Verein Culinaris Pontis fördert die Liebe und Leidenschaft für internationale Genüsse und baut Brücken zwischen Kulturen. Unsere Aktivitäten umfassen: Kochkurse und Workshops zur Zubereitung traditioneller landestypischer Gerichte; Kulinarische Reisen, um lokale Märkte, Restaurants und Weingüter zu erkunden und die lokale Esskultur kennenzulernen; Veranstaltungen und Verkostungen, um Mitgliedern die Möglichkeit zu geben, landestypische Speisen und Getränke zu probieren; Kultureller Austausch durch Vorträge, Filmabende und Diskussionen über Essgewohnheiten verschiedener Länder.

    Customise the company purpose with just a few clicks.

    Other company names

    Source: SOGC

    Es sind keine früheren oder übersetzten Firmannamen vorhanden.

    Would you like to update the company name? Click here.

    Branches (0)

    Ownership structure

    No information on the ownership structure is known to us.

    Holdings

    No information on holdings is known to us.

    Newest SOGC notifications: Verein Culinaris Pontis

    The latest updates from the Swiss Official Gazette of Commerce (SOGC) are available in the original language of the source commercial register office only. View all notifications

    SOGC 240419/2024 - 19.04.2024
    Categories: Company foundation

    Publication number: HR01-1006013369, Commercial Registry Office St. Gallen, (320)

    Verein Culinaris Pontis, in Rorschach, CHE-472.095.591, c/o CONJURIS GmbH, Bahnplatz 5, 9400 Rorschach, Verein (Neueintragung).

    Statutendatum:
    12.03.2024.

    Zweck:
    Der Verein Culinaris Pontis fördert die Liebe und Leidenschaft für internationale Genüsse und baut Brücken zwischen Kulturen.

    Unsere Aktivitäten umfassen:
    Kochkurse und Workshops zur Zubereitung traditioneller landestypischer Gerichte;
    Kulinarische Reisen, um lokale Märkte, Restaurants und Weingüter zu erkunden und die lokale Esskultur kennenzulernen;
    Veranstaltungen und Verkostungen, um Mitgliedern die Möglichkeit zu geben, landestypische Speisen und Getränke zu probieren;
    Kultureller Austausch durch Vorträge, Filmabende und Diskussionen über Essgewohnheiten verschiedener Länder.

    Mittel:
    Mittel: ordentliche und ausserordentliche Mitgliederbeiträge;
    Spenden, Zuwendungen und Vermächtnisse;
    Subventionen von öffentlichen Stellen;
    Erträge aus Leistungsvereinbarungen;
    Erträge aus der Vereinsaktivität und eigenen Veranstaltungen.

    Eingetragene Personen:
    Bereiter, Anna, von Vilters-Wangs, in Rorschach, Mitglied des Vorstandes, mit Einzelunterschrift.

    Title
    Confirm