Reports for Spycher Burger Gang AG
Credit rating information
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Economic information
Comprehensive information about the economic situation of a company.Find out more
Payment collection information
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Shareholder Information
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Company dossier as PDF
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About Spycher Burger Gang AG
- Spycher Burger Gang AG has its legal headquarters in Ittigen and is active. It operates in the sector «Operation of restaurants».
- Spycher Burger Gang AG has 3 persons entered in its management.
- The company has last modified its commercial register entry on 16.07.2025. All previous commercial register entries are available under «Notifications».
- The UID registered in the commercial register of BE is CHE-417.278.907.
- Immo Project Consulting GmbH, Prolith AG, PuraTec GmbH have the same address as Spycher Burger Gang AG.
Management (3)
newest board members
newest authorized signatories
Jennifer Spycher-Hünich,
Pascal Pierre Albert Le Pellec,
Matthias André Spycher
Commercial register information
Entry in the commercial register
09.12.2022
Legal form
Company limited by shares (AG)
Legal headquarters of the company
Ittigen
Commercial Registry Office
BE
Commercial register number
CH-036.3.092.268-3
UID/VAT
CHE-417.278.907
Sector
Operation of restaurants
Purpose (Original language)
Zweck der Gesellschaft ist, aufgrund des Entwicklungs- und Franchisevertrages mit CKE Restaurants Holdings, Inc., Tennessee, sowie deren Tochtergesellschaften ein Netz von Carl's Jr. Restaurants in der Schweiz aufzubauen, zu betreiben und das Management für eines oder mehrere Restaurants zu führen. Die Gesellschaft darf sich nur an Aktivitäten beteiligen, die zur Förderung dieses einzigen Zwecks notwendig sind. Der Betrieb der Restaurants kann auch an Tochtergesellschaften übertragen werden.
Other company names
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Ownership structure
Holdings
Newest SOGC notifications: Spycher Burger Gang AG
The latest updates from the Swiss Official Gazette of Commerce (SOGC) are available in the original language of the source commercial register office only. View all notifications
Publication number: HR02-1006385904, Commercial Registry Office Berne, (36)
Spycher Burger Gang AG, in Ittigen, CHE-417.278.907, Aktiengesellschaft (SHAB Nr. 119 vom 24.06.2025, Publ. 1006364529).
Ausgeschiedene Personen und erloschene Unterschriften:
Hunziker, Bruno, von Staffelbach, in Muri b. Bern (Muri bei Bern), Mitglied des Verwaltungsrates, mit Kollektivunterschrift zu zweien;
Zeltner, Urs, von Dornach, in Hettiswil b. Hindelbank (Krauchthal), Mitglied des Verwaltungsrates, mit Kollektivunterschrift zu zweien.
Publication number: HR02-1006364529, Commercial Registry Office Berne, (36)
Spycher Burger Gang AG, in Ittigen, CHE-417.278.907, Aktiengesellschaft (SHAB Nr. 62 vom 28.03.2024, Publ. 1005996739).
Ausgeschiedene Personen und erloschene Unterschriften:
Kaiser, Franziska, von Lachen, in Obergösgen, Geschäftsführerin, mit Kollektivunterschrift zu zweien;
Löffel, Noëlle, von Müntschemier, in Moosseedorf, mit Kollektivunterschrift zu zweien.
Publication number: HR02-1005996739, Commercial Registry Office Berne, (36)
Spycher Burger Gang AG, in Ittigen, CHE-417.278.907, Aktiengesellschaft (SHAB Nr. 164 vom 25.08.2023, Publ. 1005823584).
Ausgeschiedene Personen und erloschene Unterschriften:
Gautschi, Martina-Natalie, von Reinach (AG), in Bern, mit Kollektivunterschrift zu zweien.
Hit list
Here you will find a link from the management to a hit list of persons with the same name who are registered in the commercial register.