Reports for Pizzeria Branca Sagl
Credit rating information
Evaluation of credit rating with traffic light as risk indicator and other helpful data about the company.Find out more
Economic information
Comprehensive information about the economic situation of a company.Find out more
Payment collection information
Overview of current and past debt enforcement proceedings.Find out more
Company dossier as PDF
Contact information, changes in the company, turnover and employee figures, management, ownership, shareholding structure and other company data.Retrieve company dossier
About Pizzeria Branca Sagl
- Pizzeria Branca Sagl has its legal headquarters in Vira (Gambarogno), is active and operates in the sector «Services regarding management consulting».
- Pizzeria Branca Sagl has 2 persons entered in its management.
- Under «Notifications» you can see all modifications to the commercial register entry. The most recent modification was on 03.05.2010.
- The UID registered in the commercial register of TI is CHE-112.669.848.
Commercial register information
Entry in the commercial register
09.12.2005
Legal form
Limited liability company
Legal headquarters of the company
Gambarogno
Commercial Registry Office
TI
Commercial register number
CH-509.4.008.333-4
UID/VAT
CHE-112.669.848
Sector
Services regarding management consulting
Purpose (Original language)
La gestione di esercizi pubblici, l'assunzione di rappresentanze e la partecipazione in altre società aventi lo stesso scopo, nonché concludere contratti o affari atti a promuovere lo scopo della società o connessi direttamente o indirettamente con lo stesso. La società potrà aprire succursali in Svizzera e all'estero.
Other company names
Es sind keine früheren oder übersetzten Firmannamen vorhanden.
Branches (0)
Ownership structure
Holdings
Newest SOGC notifications: Pizzeria Branca Sagl
The latest updates from the Swiss Official Gazette of Commerce (SOGC) are available in the original language of the source commercial register office only. View all notifications
Publication number: 5614992, Commercial Registry Office Ticino, (501)
Pizzeria Branca Sagl, in Vira, CH-509.4.008.333-4, Società a garanzia limitata (FUSC no. 128 del 7.7.2009, pagina 34, publ. 5120400).
Nuova denominazione del Comune di sede:
Gambarogno. La modifica di sede avviene in seguito all'aggregazione con il nuovo Comune denominato Gambarogno sulla base del Decreto legislativo del 23.06.2008.
Publication number: 5120400, Commercial Registry Office Ticino, (501)
Pizzeria Branca Sagl, in Vira (Gambarogno), CH-509.4.008.333-4, Società a garanzia limitata (FUSC no. 124 del 1.7.2009, pagina 35, publ. 5105182).
Statuti modificati:
24.6.2009. Prestazioni accessorie a norma di statuto.
Nuovo organo di pubblicazione:
FUSC.
Nuove comunicazioni:
Le comunicazioni della società ai soci si effettuano per iscritto o per email. Statuti adattati al nuovo diritto. Con dichiarazione del 24.06.2009, la società non è soggetta alla revisione ordinaria e rinuncia a una revisione limitata.
Nuove persone iscritte o modifiche:
Branca, Tiberio, da Brissago, in Vira (Gambarogno), socio e presidente della gerenza, con firma individuale, con 190 quote da CHF 100.-- [finora: socio e gerente, con una quota da CHF 19'000.--];
Branca, Gabriela, da Brissago e Vilters-Wangs, in Vira (Gambarogno), socia e gerente, con firma individuale, con 10 quote da CHF 100.-- [finora: con una quota da CHF 1'000.--].
Publication number: 5105182, Commercial Registry Office Ticino, (501)
Rettifica dell'iscrizione nel giornale no. 1222 del 9.12.2005, pubblicato nel FUSC no. 244 del 15.12.2005 p. 15. Pizzeria Branca Sagl, in Vira (Gambarogno), CH-509.4.008.333-4, Società a garanzia limitata (FUSC no. 244 del 15.12.2005, pagina 15, publ. 3149860).
Persona iscritta:
Branca, Gabriela, da Brissago e Vilters-Wangs, in Vira (Gambarogno), socia e gerente, con firma individuale, con una quota da CHF 1'000.-- [non: Branca, Gabriella].
Hit list
Here you will find a link from the management to a hit list of persons with the same name who are registered in the commercial register.