Reports for Pain Local. Thomas Dutilleul
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Economic information
Comprehensive information about the economic situation of a company.Find out more
Payment collection information
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Company dossier as PDF
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About Pain Local. Thomas Dutilleul
- Pain Local. Thomas Dutilleul is active in the industry «Production of bread and pastry» and is currently active. The legal headquarters are in Posieux.
- The company was founded on 01.02.2021.
- The most recent commercial register change was made on 07.12.2023. You can find all changes under «Notifications».
- Pain Local. Thomas Dutilleul is registered in the Canton of FR under the UID CHE-323.460.704.
Commercial register information
Entry in the commercial register
01.02.2021
Legal form
Sole proprietorship
Legal headquarters of the company
Hauterive (FR)
Commercial Registry Office
FR
Commercial register number
CH-217.3.576.070-4
UID/VAT
CHE-323.460.704
Sector
Production of bread and pastry
Purpose (Original language)
Fabrication et commerce de produits de boulangerie au levain 100% naturel. Élaboration à l'ancienne et à la main, sans mécanisation, avec des produits locaux. Vente en ligne et livraisons à tripoteur électrique. Vente en magasin en libre service. Organisation d'animations, d'activités et de formations liées à la boulangerie d'autrefois.
Other company names
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Ownership structure
Holdings
Newest SOGC notifications: Pain Local. Thomas Dutilleul
The latest updates from the Swiss Official Gazette of Commerce (SOGC) are available in the original language of the source commercial register office only. View all notifications
Publication number: HR02-1005903854, Commercial Registry Office Fribourg, (217)
Pain Local. Thomas Dutilleul, à Gibloux, CHE-323.460.704 (FOSC du 08.08.2022, p. 0/1005536666). Siège transféré à Hauterive (FR).
Nouvelle adresse:
Route de la Ria 3, 1725 Posieux.
Personne inscrite modifiée:
Dutilleul Thomas Patrick, titulaire, signature individuelle, maintenant à La Brillaz.
Nouveau but:
fabrication et commerce de produits de boulangerie au levain 100% naturel. Élaboration à l'ancienne et à la main, sans mécanisation, avec des produits locaux. Vente en ligne et livraisons à tripoteur électrique. Vente en magasin en libre service. Organisation d'animations, d'activités et de formations liées à la boulangerie d'autrefois.
Publication number: HR02-1005536666, Commercial Registry Office Fribourg, (217)
Pain Local. Thomas Dutilleul, à Gibloux, CHE-323.460.704 (FOSC du 04.02.2021, p. 0/1005091781).
Personne inscrite modifiée:
Dutilleul Thomas Patrick, titulaire, signature individuelle, maintenant de Rue.
Publication number: HR01-1005091781, Commercial Registry Office Fribourg, (217)
Pain Local. Thomas Dutilleul, à Gibloux, Pré-du-Puits 17, 1727 Magnedens, CHE-323.460.704. Nouvelle entreprise individuelle.
Personne inscrite:
Dutilleul Thomas Patrick, de France, à Gibloux, titulaire, signature individuelle.
But:
fabrication et commerce de produits de boulangerie au levain naturel. Élaboration à l'ancienne, à la main, sans mécanisation et avec des produits locaux. Vente uniquement sur commandes et livraisons à vélo à domicile sur la commune de Gibloux et les villages environnants. Organisation d'animations, d'activités et de formations liées à la boulangerie d'autrefois.
Exploitation d'un site internet pour la commercialisation:
www.painlocal.ch
Hit list
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