Reports for Metzgerei-Service Nauer GmbH
Credit rating information
Evaluation of credit rating with traffic light as risk indicator and other helpful data about the company.Find out more
Economic information
Comprehensive information about the economic situation of a company.Find out more
Payment collection information
Overview of current and past debt enforcement proceedings.Find out more
Company dossier as PDF
Contact information, changes in the company, turnover and employee figures, management, ownership, shareholding structure and other company data.Retrieve company dossier
About Metzgerei-Service Nauer GmbH
- Metzgerei-Service Nauer GmbH has its legal headquarters in Buchs AG and is active. It is a Limited liability company and active in the industry «Locksmithery, smithy and workshops».
- The company was founded on 19.02.2004.
- The company has last modified its commercial register entry on 15.07.2025. All previous commercial register entries are available under «Notifications».
- The company's UID is CHE-110.537.561.
Commercial register information
Entry in the commercial register
19.02.2004
Legal form
Limited liability company
Legal headquarters of the company
Buchs (AG)
Commercial Registry Office
AG
Commercial register number
CH-400.4.025.188-0
UID/VAT
CHE-110.537.561
Sector
Locksmithery, smithy and workshops
Purpose (Original language)
Planung, Ausführung und Service von Anlagen für die Lebensmittelindustrie sowie Handel mit Waren aller Art; kann Zweigniederlassungen errichten, sich an anderen Unternehmen beteiligen sowie Liegenschaften und Wertschriften erwerben, verwalten und verkaufen.
Other company names
Es sind keine früheren oder übersetzten Firmannamen vorhanden.
Would you like to update the company name? Click here.Branches (0)
Ownership structure
Holdings
Newest SOGC notifications: Metzgerei-Service Nauer GmbH
The latest updates from the Swiss Official Gazette of Commerce (SOGC) are available in the original language of the source commercial register office only. View all notifications
Publication number: HR02-1006385092, Commercial Registry Office Aargau, (400)
Metzgerei-Service Nauer GmbH, in Buchs (AG), CHE-110.537.561, Gesellschaft mit beschränkter Haftung (SHAB Nr. 73 vom 17.04.2013, S.0, Publ. 7151944).
Ausgeschiedene Personen und erloschene Unterschriften:
Nauer, Markus, von Einsiedeln, in Buchs AG, Gesellschafter und Geschäftsführer, mit Einzelunterschrift, mit einem Stammanteil von CHF 19'000.00 und mit einem Stammanteil von CHF 1'000.00.
Eingetragene Personen neu oder mutierend:
Kopp, Thomas, von Hohenrain, in Buttwil, Gesellschafter und Vorsitzender der Geschäftsführung, mit Einzelunterschrift, mit einem Stammanteil von CHF 19'000.00;
Kopp, Dorothea, von Hohenrain, in Buttwil, Gesellschafterin und Geschäftsführerin, mit Einzelunterschrift, mit einem Stammanteil von CHF 1'000.00.
Publication number: 7151944, Commercial Registry Office Aargau, (400)
Metzgerei-Service Nauer GmbH, in Buchs AG, CHE-110.537.561, Gesellschaft mit beschränkter Haftung (SHAB Nr. 246 vom 18.12.2009, S. 2, Publ. 5400990).
Ausgeschiedene Personen und erloschene Unterschriften:
Nauer-Lippuner, Margrit, von Einsiedeln, Grabs und Zürich, in Buchs AG, Gesellschafterin, mit Einzelunterschrift, mit einem Stammanteil von CHF 1'000.00.
Eingetragene Personen neu oder mutierend:
Nauer, Markus, von Einsiedeln, in Buchs AG, Gesellschafter und Geschäftsführer, mit Einzelunterschrift, mit einem Stammanteil von CHF 19'000.00 und mit einem Stammanteil von CHF 1'000.00 [bisher: mit einem Stammanteil von CHF 19'000.00].
Publication number: 5400990, Commercial Registry Office Aargau, (400)
Metzgerei-Service Nauer GmbH, in Buchs AG, CH-400.4.025.188-0, Gesellschaft mit beschränkter Haftung (SHAB Nr. 194 vom 08.10.2007, S. 2, Publ. 4144820). Gemäss Erklärung der Geschäftsführung vom 30.06.2009 untersteht die Gesellschaft keiner ordentlichen Revision und verzichtet auf eine eingeschränkte Revision..
Hit list
Here you will find a link from the management to a hit list of persons with the same name who are registered in the commercial register.