Age of the company
1 YearCapital in CHF
20'000Active brands
0Reports for L'atelier de la viande Sàrl
Credit rating information
Evaluation of credit rating with traffic light as risk indicator and other helpful data about the company. Find out moreEconomic information
Comprehensive information about the economic situation of a company. Find out morePayment collection information
Overview of current and past debt enforcement proceedings. Find out moreCompany dossier as PDF
Contact information, changes in the company, turnover and employee figures, management, ownership, shareholding structure and other company data. Retrieve company dossierAbout L'atelier de la viande Sàrl
- L'atelier de la viande Sàrl with its legal headquarters in Fribourg is active. L'atelier de la viande Sàrl operates in the sector «Trading in food products».
- The management consists of one person. The company was founded on 06.02.2023.
- The company has last modified its commercial register entry on 09.02.2023. All previous commercial register entries are available under «Notifications».
- L'atelier de la viande Sàrl is registered in the Canton of FR under the UID CHE-215.113.542.
- On the same address as L'atelier de la viande Sàrl there are 2 other active companies registered. These include: Boucherie du Soleil Sàrl en liquidation, Boucherie Jean-Claude Gabriel.
Commercial register information
Entry in the commercial register
06.02.2023
Legal form
Limited liability company
Legal headquarters of the company
Fribourg
Commercial Registry Office
FR
Commercial register number
CH-217.3.583.380-8
UID/VAT
CHE-215.113.542
Sector
Trading in food products
Purpose (Original language) Customise the company purpose with just a few clicks.
La société a pour but: exploitation d'un commerce de boucherie, de produit frais et surgelés, de produits du terroir, d'épicerie et tout autre produit alimentaire, ainsi que toutes opérations rentrant dans le cadre de son activité. En outre, la société peut notamment exercer toute activité financière, commerciale, mobilière ou immobilière, créer des succursales ou des filiales en Suisse et à l'étranger, participer à toute entreprise ayant un rapport direct ou indirect avec son but.
Other company names
Es sind keine früheren oder übersetzten Firmannamen vorhanden.
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Holdings
Newest SOGC notifications: L'atelier de la viande Sàrl
The latest updates from the Swiss Official Gazette of Commerce (SOGC) are available in the original language of the source commercial register office only. View all notifications
Publication number: HR01-1005674095, Commercial Registry Office Fribourg, (217)
L'atelier de la viande Sàrl, à Fribourg, Route de Villars 21, 1700 Fribourg, CHE-215.113.542. Nouvelle société à responsabilité limitée. Statuts du 31.01.2023.
But:
la société a pour but: exploitation d'un commerce de boucherie, de produit frais et surgelés, de produits du terroir, d'épicerie et tout autre produit alimentaire, ainsi que toutes opérations rentrant dans le cadre de son activité. En outre, la société peut notamment exercer toute activité financière, commerciale, mobilière ou immobilière, créer des succursales ou des filiales en Suisse et à l'étranger, participer à toute entreprise ayant un rapport direct ou indirect avec son but.
Capital social:
CHF 20'000.
Prestations accessoires, droits de préférence, de préemption ou d'emption:
selon statuts.
Organe de publication:
FOSC.
Communication aux associés:
par n'importe quel moyen de transmission écrit.
Personne inscrite:
Yasyn Said, de France, à Riaz, associé, 20 parts de CHF 1'000, gérant, signature individuelle. Selon déclaration du 31.01.2023, la société n'est pas soumise à un contrôle ordinaire et renonce à un contrôle restreint.