Reports for Käsereigenossenschaft Schächli bei Wiggen
Credit rating information
Evaluation of credit rating with traffic light as risk indicator and other helpful data about the company.Find out more
Economic information
Comprehensive information about the economic situation of a company.Find out more
Payment collection information
Overview of current and past debt enforcement proceedings.Find out more
Company dossier as PDF
Contact information, changes in the company, turnover and employee figures, management, ownership, shareholding structure and other company data.Retrieve company dossier
About Käsereigenossenschaft Schächli bei Wiggen
- Käsereigenossenschaft Schächli bei Wiggen has its legal headquarters in Wiggen, is active and operates in the sector «Management of real estate portfolio properties».
- The management of the organization Käsereigenossenschaft Schächli bei Wiggen consists of 3 persons. The foundation of the organization took place on 28.03.1935.
- The last commercial register change was made on 15.11.2024. All changes can be viewed under the section «Notifications» and saved as a PDF.
- Käsereigenossenschaft Schächli bei Wiggen is registered in the Canton of LU under the UID CHE-100.737.348.
Management (3)
newest members of the administration
Stefan Schöpfer,
Roland Portmann,
Monika Lötscher-Hofstetter
newest authorized signatories
Stefan Schöpfer,
Roland Portmann,
Monika Lötscher-Hofstetter
Commercial register information
Entry in the commercial register
28.03.1935
Legal form
Cooperative
Legal headquarters of the company
Escholzmatt-Marbach
Commercial Registry Office
LU
Commercial register number
CH-100.5.009.638-9
UID/VAT
CHE-100.737.348
Sector
Management of real estate portfolio properties
Purpose (Original language)
Vermietung, Unterhalt oder Verkauf des Käsereigebäudes Schächli in Wiggen.
Other company names
Past and translated company names
- Käsereigenossenschaft Schächli b. Wiggen, Escholzmatt
Branches (0)
Ownership structure
Holdings
Newest SOGC notifications: Käsereigenossenschaft Schächli bei Wiggen
The latest updates from the Swiss Official Gazette of Commerce (SOGC) are available in the original language of the source commercial register office only. View all notifications
Publication number: HR02-1006179383, Commercial Registry Office Lucerne, (100)
Käsereigenossenschaft Schächli bei Wiggen, in Escholzmatt-Marbach, CHE-100.737.348, Genossenschaft (SHAB Nr. 35 vom 20.02.2017, Publ. 3357655).
Domizil neu:
c/o Roland Portmann, Obacher 7, 6192 Wiggen.
Ausgeschiedene Personen und erloschene Unterschriften:
Felder, Hans, von Escholzmatt-Marbach, in Escholzmatt-Marbach, Kassier, mit Kollektivunterschrift zu zweien.
Eingetragene Personen neu oder mutierend:
Schöpfer, Stefan, von Escholzmatt-Marbach, in Escholzmatt-Marbach, Mitglied der Verwaltung, Kassier, mit Kollektivunterschrift zu zweien.
Publication number: 3357655, Commercial Registry Office Lucerne, (100)
Käsereigenossenschaft Schächli bei Wiggen, in Escholzmatt-Marbach, CHE-100.737.348, Genossenschaft (SHAB Nr. 67 vom 09.04.2015, Publ. 2087101).
Ausgeschiedene Personen und erloschene Unterschriften:
Bieri, Josef, von Escholzmatt-Marbach, in Trubschachen, Präsident, mit Kollektivunterschrift zu zweien.
Eingetragene Personen neu oder mutierend:
Portmann, Roland, von Escholzmatt-Marbach, in Escholzmatt-Marbach, Präsident der Verwaltung, mit Kollektivunterschrift zu zweien.
Publication number: 2087101, Commercial Registry Office Lucerne, (100)
Käsereigenossenschaft Schächli bei Wiggen, in Escholzmatt-Marbach, CHE-100.737.348, Genossenschaft (SHAB Nr. 154 vom 13.08.2013, Publ. 1025077).
Ausgeschiedene Personen und erloschene Unterschriften:
Schöpfer, Franz, von Escholzmatt-Marbach, in Escholzmatt-Marbach, Aktuar, mit Kollektivunterschrift zu zweien.
Eingetragene Personen neu oder mutierend:
Lötscher, Monika, von Escholzmatt-Marbach, in Escholzmatt-Marbach, Aktuarin, mit Kollektivunterschrift zu zweien.
Hit list
Here you will find a link from the management to a hit list of persons with the same name who are registered in the commercial register.