Reports for Käsereigenossenschaft Lanthen
Credit rating information
Evaluation of credit rating with traffic light as risk indicator and other helpful data about the company.Find out more
Economic information
Comprehensive information about the economic situation of a company.Find out more
Payment collection information
Overview of current and past debt enforcement proceedings.Find out more
Company dossier as PDF
Contact information, changes in the company, turnover and employee figures, management, ownership, shareholding structure and other company data.Retrieve company dossier
About Käsereigenossenschaft Lanthen
- Käsereigenossenschaft Lanthen has its legal headquarters in Schmitten FR and is active. It operates in the sector «Production of comestibles».
- The organization was founded on 01.01.1909 and has 4 persons in its management.
- Under «Notifications» you can see all modifications to the commercial register entry. The most recent modification was on 18.12.2024.
- In the commercial register the organization Käsereigenossenschaft Lanthen is registered under the UID CHE-102.443.840.
Management (4)
newest members of the administration
Daniel Baeriswyl,
Josef Oertle,
Thomas Lehmann,
Pascal Manfred Reidy
newest authorized signatories
Daniel Baeriswyl,
Josef Oertle,
Thomas Lehmann,
Pascal Manfred Reidy
Commercial register information
Entry in the commercial register
01.01.1909
Legal form
Cooperative
Legal headquarters of the company
Schmitten (FR)
Commercial Registry Office
FR
Commercial register number
CH-217.0.650.082-2
UID/VAT
CHE-102.443.840
Sector
Production of comestibles
Purpose (Original language)
Wirtschaftliche Förderung der ihr angeschlossenen Milchproduzenten auf dem Wege genossenschaftlicher Selbsthilfe durch: eine möglichst vorteilhafte Sammlung der Milch und deren Verkauf sowie die Schaffung der entsprechenden baulichen und technischen Voraussetzungen oder die Beteiligung an entsprechenden Zweckgesellschaften; die allgemeine Förderung der Milchwirtschaft und Unterstützung von Massnahmen zur Hebung der Qualität von Milch und Milchprodukten sowie die Mitwirkung an Bestrebungen und Veranstaltungen verwandter Organisationen, soweit diese im Interesse der gesamten Milchwirtschaft liegen; die Förderung der beruflichen Kenntnisse der Mitglieder.
Other company names
Es sind keine früheren oder übersetzten Firmannamen vorhanden.
Would you like to update the company name? Click here.Branches (0)
Ownership structure
Holdings
Newest SOGC notifications: Käsereigenossenschaft Lanthen
The latest updates from the Swiss Official Gazette of Commerce (SOGC) are available in the original language of the source commercial register office only. View all notifications
Publication number: HR02-1006208622, Commercial Registry Office Fribourg, (217)
Käsereigenossenschaft Lanthen, in Schmitten (FR), CHE-102.443.840 (SHAB vom 15.10.2024, s. 0/1006154384).
Gelöschte Person:
Jungo Benno, Verwaltungsratsmitglied, Sekretär, Kollektivunterschrift zu zweien, mit dem Präsidenten oder Vizepräsidenten.
Neu eingetragene Person:
Baeriswyl Daniel, von Tafers, in Schmitten FR, Verwaltungsratsmitglied, Sekretär, Kassier Kollektivunterschrift zu zweien, mit dem Präsidenten oder Vizepräsidenten.
Publication number: HR02-1006154384, Commercial Registry Office Fribourg, (217)
Käsereigenossenschaft Lanthen, in Schmitten (FR), CHE-102.443.840 (SHAB vom 07.06.2024, s. 0/1006051033).
Berichtigung:
Der Eintrag Nr. 5396 vom 25.09.2019 (SHAB vom 30.09.2019, Id 1004726533) ist wie folgt berichtigt: Neue Adresse: Lanthen 24, c/o Pascal Manfred Reidy, 3185 Schmitten FR (und nicht Lanthen 74).
Publication number: HR02-1006051033, Commercial Registry Office Fribourg, (217)
Käsereigenossenschaft Lanthen, in Schmitten (FR), CHE-102.443.840 (SHAB vom 22.01.2024, s. 0/1005940116).
Neu eingetragene Person:
Oertle Josef, von Appenzell, in Wünnewil-Flamatt, Mitglied, Kollektivunterschrift zu zweien, mit dem Präsidenten oder dem Vizepräsidenten.
Hit list
Here you will find a link from the management to a hit list of persons with the same name who are registered in the commercial register.