• Innovations-Genossenschaft dieCuisine

    ZH
    active
    Check credit rating Timeline
    Check credit ratingCredit rating
    Register number: CH-020.5.000.610-3
    Sector: Other social services

    Age of the company

    6 years

    Turnover in CHF

    PremiumPremium

    Capital in CHF

    Capital unknown

    Employees

    PremiumPremium

    Active brands

    0

    Reports for Innovations-Genossenschaft dieCuisine

    *displayed reports are examples
    preview

    Credit rating information

    Evaluation of credit rating with traffic light as risk indicator and other helpful data about the company.
    Find out more
    preview

    Economic information

    Comprehensive information about the economic situation of a company.
    Find out more
    preview

    Payment behaviour

    Assessment of the payment behaviour based on past invoices.
    Find out more
    preview

    Payment collection information

    Overview of current and past debt enforcement proceedings.
    Find out more
    preview

    Company dossier as PDF

    Contact information, changes in the company, turnover and employee figures, management, ownership, shareholding structure and other company data.
    Retrieve company dossier

    About Innovations-Genossenschaft dieCuisine

    • Innovations-Genossenschaft dieCuisine is a Cooperative with its legal headquarters in Zürich. Innovations-Genossenschaft dieCuisine belongs to the industry «Other social services» and is currently active.
    • The management consists of 5 persons. The organization was founded on 19.08.2019.
    • On the 26.10.2023 the commercial register entry of the organization was last changed. Under «Notifications» you will find all changes.
    • The organization is registered in the commercial register of the Canton of ZH under the UID CHE-242.085.598.

    Commercial register information

    Source: SOGC

    Sector

    Other social services

    Purpose (Original language)

    Die Genossenschaft hat den Zweck, mittels einer grossen Küche und vielen Begegnungszonen einen kollaborativen Ort zur Entwicklung sozial und ökologisch nachhaltiger Lebensmittel und Lebensmittelsysteme zu schaffen. Es soll ein inspirierender Ort sein, der Innovation ermöglicht, Stakeholder der gesamten Lebensmittelproduktion und -versorgung sowie die unmittelbaren Nachbarn zur Partizipation einlädt und so eine Future Food community wachsen kann. Die Genossenschaft will Initiativen Raum und Support geben, Menschen dazu befähigen nachhaltige Lebensmittelprojekte wirksam umzusetzen. Soziale Inklusion im Austausch mit den geflüchteten Bewohnenden ist wichtiger Fokus der Arbeit auf dem FOGO Areal. Sie sucht diesen Zweck zu erreichen durch: a) Die Vermietung von Räumlichkeiten und der Küche; b) die Vermittlung von Erkenntnissen und Fachwissen über die Wirkung verschiedener Lebensmittel; c) Schaffen von Arbeitsplätzen für die Integration von Menschen mit Migrationshintergrund; d) Organisation von Anlässen und Weiterbildungsveranstaltungen. Die Tätigkeit der Genossenschaft ist gemeinnützig und nicht gewinnstrebig. Die Genossenschaft kann sich an Unternehmen und Organisationen mit gleichen oder ähnlichen Zielsetzungen beteiligen.

    Customise the company purpose with just a few clicks.

    Auditor

    Source: SOGC

    Current auditor (1)
    Name City Since Until
    Consultive Revisions AG
    Winterthur 22.08.2019

    Would you like to adjust the auditors? Click here.

    Other company names

    Source: SOGC

    Es sind keine früheren oder übersetzten Firmannamen vorhanden.

    Would you like to update the company name? Click here.

    Branches (0)

    Ownership structure

    No information on the ownership structure is known to us.

    Holdings

    No information on holdings is known to us.

    Newest SOGC notifications: Innovations-Genossenschaft dieCuisine

    The latest updates from the Swiss Official Gazette of Commerce (SOGC) are available in the original language of the source commercial register office only. View all notifications

    SOGC 231026/2023 - 26.10.2023
    Categories: Change in management

    Publication number: HR02-1005869325, Commercial Registry Office Zurich, (20)

    Innovations-Genossenschaft dieCuisine, in Zürich, CHE-242.085.598, Genossenschaft (SHAB Nr. 247 vom 20.12.2022, Publ. 1005632659).

    Ausgeschiedene Personen und erloschene Unterschriften:
    Wiestner, Maya, von Schönenwerd, in Zürich, Präsidentin der Verwaltung, mit Kollektivunterschrift zu zweien;
    Alber, Lukas, von Baden, in Zürich, Mitglied der Verwaltung, mit Kollektivunterschrift zu zweien;
    Bühler, Lukas, von Homburg, in Zürich, Mitglied der Verwaltung, mit Kollektivunterschrift zu zweien;
    Helm Romaneschi, Marina, von Pollegio, in Kilchberg (ZH), Mitglied der Verwaltung, mit Kollektivunterschrift zu zweien;
    Köchli, Simone, von Sarmenstorf, in Zürich, Mitglied der Verwaltung, mit Kollektivunterschrift zu zweien;
    Meier, Karin, von Merenschwand, in Zürich, Mitglied der Verwaltung, mit Kollektivunterschrift zu zweien.

    Eingetragene Personen neu oder mutierend:
    Hoffmann, Sebastian, deutscher Staatsangehöriger, in Zürich, Präsident der Verwaltung, mit Kollektivunterschrift zu zweien [bisher: Mitglied der Verwaltung, mit Kollektivunterschrift zu zweien];
    Gemperle, Albert, von Degersheim, in Zürich, Mitglied der Verwaltung, mit Kollektivunterschrift zu zweien;
    Gigliotti, Livio, von Oberwil-Lieli, in Zürich, Mitglied der Verwaltung, ohne Zeichnungsberechtigung;
    Rüttimann, Clemens, von Jonen, in Oberengstringen, Mitglied der Verwaltung, ohne Zeichnungsberechtigung;
    Honauer, Patrick, von Bolligen, in Zürich, Geschäftsführer, mit Kollektivunterschrift zu zweien [bisher: in Rapperswil-Jona, Mitglied der Verwaltung, mit Kollektivunterschrift zu zweien].

    SOGC 221220/2022 - 20.12.2022
    Categories: Change in management

    Publication number: HR02-1005632659, Commercial Registry Office Zurich, (20)

    Innovations-Genossenschaft dieCuisine, in Zürich, CHE-242.085.598, Genossenschaft (SHAB Nr. 135 vom 15.07.2020, Publ. 1004937153).

    Ausgeschiedene Personen und erloschene Unterschriften:
    Linggi, Julia, von Zürich, in Zürich, Geschäftsführerin, mit Kollektivunterschrift zu zweien.

    SOGC 200715/2020 - 15.07.2020
    Categories: Change in management

    Publication number: HR02-1004937153, Commercial Registry Office Zurich, (20)

    Innovations-Genossenschaft dieCuisine, in Zürich, CHE-242.085.598, Genossenschaft (SHAB Nr. 8 vom 14.01.2020, Publ. 1004803430).

    Eingetragene Personen neu oder mutierend:
    Linggi, Julia, von Zürich, in Zürich, Geschäftsführerin, mit Kollektivunterschrift zu zweien.

    Hit list

    Here you will find a link from the management to a hit list of persons with the same name who are registered in the commercial register.

    Title
    Confirm