Reports for EGP Paganini GmbH
Credit rating information
Evaluation of credit rating with traffic light as risk indicator and other helpful data about the company.Find out more
Economic information
Comprehensive information about the economic situation of a company.Find out more
Payment collection information
Overview of current and past debt enforcement proceedings.Find out more
Company dossier as PDF
Contact information, changes in the company, turnover and employee figures, management, ownership, shareholding structure and other company data.Retrieve company dossier
About EGP Paganini GmbH
- EGP Paganini GmbH is a Limited liability company with its legal headquarters in Brusio. EGP Paganini GmbH belongs to the industry «Trading in food products» and is currently active.
- EGP Paganini GmbH was founded on 17.05.1999.
- All past changes can be viewed and saved as a PDF under the section «Notifications». The last change in the commercial register was made on 06.04.2011.
- The Enterprise Identification Number of the company EGP Paganini GmbH is the following: CHE-105.114.338.
Commercial register information
Entry in the commercial register
17.05.1999
Legal form
Limited liability company
Legal headquarters of the company
Brusio
Commercial Registry Office
GR
Commercial register number
CH-350.4.000.665-4
UID/VAT
CHE-105.114.338
Sector
Trading in food products
Purpose (Original language)
Handel mit Lebensmitteln und Getränken im Allgemeinen und in diesem Rahmen insbesondere den Detailhandel mit Früchten, Gemüse, Wein und anderen alkoholischen Getränken und dergleichen; die Gesellschaft kann Grundstücke erwerben, überbauen, verwalten, verpachten, vermieten und veräussern und kann weitere verwandte Branchen angliedern, Zweigniederlassungen und Tochtergesellschaften errichten, sich an anderen Unternehmungen des In- und Auslandes beteiligen, gleichartige oder verwandte Unternehmen erwerben oder sich mit solchen zusammenschliessen.
Other company names
Es sind keine früheren oder übersetzten Firmannamen vorhanden.
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Ownership structure
Holdings
Newest SOGC notifications: EGP Paganini GmbH
The latest updates from the Swiss Official Gazette of Commerce (SOGC) are available in the original language of the source commercial register office only. View all notifications
Publication number: 6109508, Commercial Registry Office Graubünden, (350)
EGP Paganini GmbH, in Pontresina, CH-350.4.000.665-4, Gesellschaft mit beschränkter Haftung (SHAB Nr. 125 vom 01.07.2010, S. 14, Publ. 5703318).
Statutenänderung:
31.03.2011.
Sitz neu:
Brusio.
Domizil neu:
Presa da sur 486 B, 7743 Brusio.
Publikationsorgan neu:
Amtsblatt des Kantons Graubünden sowie SHAB in den gesetzlich vorgeschriebenen Fällen.
Publication number: 5703318, Commercial Registry Office Graubünden, (350)
EGP Paganini GmbH, in Pontresina, CH-350.4.000.665-4, Gesellschaft mit beschränkter Haftung (SHAB Nr. 241 vom 11.12.2008, S. 15, Publ. 4774738).
Domizil neu:
Via da la Staziun 5, 7504 Pontresina, [behördliche Umadressierung].
Publication number: 4774738, Commercial Registry Office Graubünden, (350)
EGP Paganini GmbH, in Pontresina, CH-350.4.000.665-4, Gesellschaft mit beschränkter Haftung (SHAB Nr. 147 vom 31.07.2008, S. 8, Publ. 4597634).
Mitteilungen:
Die Mitteilungen an die Gesellschafter erfolgen durch eingeschriebenen Brief.
Ausgeschiedene Personen und erloschene Unterschriften:
Paganini, Gianni, von Brusio, in Campascio (Brusio), Gesellschafter und Geschäftsführer, mit Einzelunterschrift, mit einem Stammanteil von CHF 37'000.
Eingetragene Personen neu oder mutierend:
Paganini, Eugenio, von Brusio, in Campascio (Brusio), Gesellschafter und Geschäftsführer, mit Einzelunterschrift, mit einem Stammanteil von CHF 38'000 und mit einem Stammanteil von CHF 37'000 [bisher: mit einem Stammanteil von CHF 38'000];
Paganini-Zanolari, Michela, von Brusio, in Poschiavo, mit Einzelprokura.
Hit list
Here you will find a link from the management to a hit list of persons with the same name who are registered in the commercial register.