Reports for DS American bakery Sagl
Credit rating information
Evaluation of credit rating with traffic light as risk indicator and other helpful data about the company.Find out more
Economic information
Comprehensive information about the economic situation of a company.Find out more
Payment collection information
Overview of current and past debt enforcement proceedings.Find out more
Company dossier as PDF
Contact information, changes in the company, turnover and employee figures, management, ownership, shareholding structure and other company data.Retrieve company dossier
About DS American bakery Sagl
- DS American bakery Sagl has its legal headquarters in Agno and is active. It operates in the sector «Operation of restaurants».
- The management has 2 active persons registered.
- Under «Notifications» you can see all modifications to the commercial register entry. The most recent modification was on 16.04.2024.
- The company is registered in the commercial register TI under the UID CHE-331.513.596.
- On the same address there are 18 other active companies registered. These include: Ari Beauty Sagl, ASSURSWISS SA, Color Life Sagl.
Commercial register information
Entry in the commercial register
01.07.2019
Legal form
Limited liability company
Legal headquarters of the company
Agno
Commercial Registry Office
TI
Commercial register number
CH-501.4.024.258-4
UID/VAT
CHE-331.513.596
Sector
Operation of restaurants
Purpose (Original language)
Punto vendita generi alimentari d'asporto, take away, pasticceria, servizio di catering, food truck, servizio a domicilio. Promozione corsi di formazione e di degustazione. Organizzazione di eventi pubblici e privati, show cooking. Il commercio di vino, distillati, bevande e caffè. La società può acquistare, detenere e realizzare diritti su beni immateriali ed immobili sia in Svizzera che all'estero. Può costituire filiali sul territorio nazionale e all'estero nonché partecipare ad altre società. La società potrà svolgere qualsiasi altra attività affine o connessa al raggiungimento degli scopi societari.
Other company names
Es sind keine früheren oder übersetzten Firmannamen vorhanden.
Branches (0)
Ownership structure
Holdings
Newest SOGC notifications: DS American bakery Sagl
The latest updates from the Swiss Official Gazette of Commerce (SOGC) are available in the original language of the source commercial register office only. View all notifications
Publication number: HR02-1006010332, Commercial Registry Office Ticino, (501)
DS American bakery Sagl, in Massagno, CHE-331.513.596, società a garanzia limitata (Nr. FUSC 80 del 26.04.2023, Pubbl. 1005732777).
Statuti modificati:
02.04.2024.
Nuova sede:
Agno.
Nuovo recapito:
c/o WORKLICK.SPACE SAGL, Via Pestariso 11, 6982 Agno.
Nuove comunicazioni:
Le comunicazioni della società ai soci si effettuano tramite lettera o per email.
Persone dimissionarie e firme cancellate:
Pigida, Iryna, cittadina ucraina, in Campione d'Italia (IT), socia, senza diritto di firma, con 10 quote da CHF 1'000.00.
Nuove persone iscritte o modifiche:
Strebkova, Daria, cittadina ucraina, in Campione d'Italia (IT), socia e presidente della gerenza, con firma individuale, con 20 quote da CHF 1'000.00 [finora: con 10 quote da CHF 1'000.00].
Publication number: HR02-1005732777, Commercial Registry Office Ticino, (501)
DS American bakery Sagl, in Lugano, CHE-331.513.596, società a garanzia limitata (Nr. FUSC 57 del 22.03.2023, Pubbl. 1005706664).
Statuti modificati:
20.04.2023.
Nuova sede:
Massagno.
Nuovo recapito:
Via Selva 4, 6900 Massagno.
Publication number: HR02-1005706664, Commercial Registry Office Ticino, (501)
DS American bakery Sagl, in Lugano, CHE-331.513.596, società a garanzia limitata (Nr. FUSC 85 del 04.05.2021, Pubbl. 1005168715).
Persone dimissionarie e firme cancellate:
Nicolò, Sergio, da Onsernone, in Aranno, gerente, con firma individuale.
Nuove persone iscritte o modifiche:
Zappia, Elisa, da Magliaso, in Agno, gerente, con firma individuale.
Hit list
Here you will find a link from the management to a hit list of persons with the same name who are registered in the commercial register.