Reports for Comité d'Art Culinaire Péruvien-Genève, en liquidation
Credit rating information
Evaluation of credit rating with traffic light as risk indicator and other helpful data about the company.Find out more
Economic information
Comprehensive information about the economic situation of a company.Find out more
Payment collection information
Overview of current and past debt enforcement proceedings.Find out more
Company dossier as PDF
Contact information, changes in the company, turnover and employee figures, management, ownership, shareholding structure and other company data.Retrieve company dossier
About Comité d'Art Culinaire Péruvien-Genève, en liquidation
- Comité d'Art Culinaire Péruvien-Genève, en liquidation has its legal headquarters in Genève and is in liquidation. It operates in the sector «Religious, political or secular associations».
- Comité d'Art Culinaire Péruvien-Genève, en liquidation has 0 persons entered in its management.
- Under «Notifications» you can see all modifications to the commercial register entry. The most recent modification was on 23.07.2018.
- The Enterprise Identification Number of the organization Comité d'Art Culinaire Péruvien-Genève, en liquidation is the following: CHE-112.947.007.
- 7Sky Group SA, ADVIXO SAS, Orsay, succursale de Genève, Alpine Management & Consultancy SA have the same address as Comité d'Art Culinaire Péruvien-Genève, en liquidation.
Commercial register information
Entry in the commercial register
23.05.2006
Legal form
Association
Legal headquarters of the company
Genève
Commercial Registry Office
GE
Commercial register number
CH-660.2.182.005-1
UID/VAT
CHE-112.947.007
Sector
Religious, political or secular associations
Purpose (Original language)
Promouvoir la culture péruvienne, principalement la culture gastronomique traditionnelle péruvienne, dans tout le territoire helvétique et à Genève en particulier, mais également les musiques, chants et danses traditionnelles péruviennes, les manifestations culturelles; pratiquer des oeuvres de charité et de bienfaisance sur le territoire péruvien.
Other company names
Past and translated company names
- Comité d'Art Culinaire Péruvien-Genève
Branches (0)
Ownership structure
Holdings
Newest SOGC notifications: Comité d'Art Culinaire Péruvien-Genève, en liquidation
The latest updates from the Swiss Official Gazette of Commerce (SOGC) are available in the original language of the source commercial register office only. View all notifications
Publication number: 4376119, Commercial Registry Office Geneva, (660)
Comité d'Art Culinaire Péruvien-Genève, à Genève, CHE-112.947.007 (FOSC du 19.12.2013, p. 0/7225832).
L'adresse:
rue Théodore-Lissignol 5, 1201 Genève est radiée. L'association est déclarée dissoute d'office en vertu de l'article 153b ORC.
Par conséquent, son nom devient:
Comité d'Art Culinaire Péruvien-Genève, en liquidation.
Liquidateur:
le membre président du comité directeur Huambachano Walter, lequel continue à signer individuellement.
Publication number: 3632796, Commercial Registry Office Geneva, (660)
Comité d'Art Culinaire Péruvien-Genève, à Genève, CH-660-2182005-1, association (FOSC du 30.05.2006, p. 6). Les pouvoirs de Friedli Carmen sont radiés.
Publication number: 3395688, Commercial Registry Office Geneva, (660)
Comité d'Art Culinaire Péruvien-Genève, à Genève, rue Théodore-Lissignol 5, CH-660-2182005-1. Nouvelle association. Statuts du 05.09.2005.
But:
promouvoir la culture péruvienne, principalement la culture gastronomique traditionnelle péruvienne, dans tout le territoire helvétique et à Genève en particulier, mais également les musiques, chants et danses traditionnelles péruviennes, les manifestations culturelles;
pratiquer des oeuvres de charité et de bienfaisance sur le territoire péruvien.
Ressources:
cotisations;
dons et legs;
subventions.
Administration:
le comité directeur. Signature individuelle de Huambachano Walter, du Pérou, à Versoix, président;
signature collective à deux avec le président de Friedli Carmen, de Welschenrohr, au Grand-Saconnex, trésorière;
tous les deux sont membres du comité directeur.