Reports for Au Jambon d'Or SA
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Economic information
Comprehensive information about the economic situation of a company.Find out more
Payment collection information
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About Au Jambon d'Or SA
- Au Jambon d'Or SA has its legal headquarters in Prez-vers-Siviriez and is active. It operates in the sector «Meat and fish processing».
- Au Jambon d'Or SA was entered in the trade register on the 18.04.2016.
- The last commercial register change was made on 03.06.2021. All changes can be viewed under the section «Notifications» and saved as a PDF.
- Au Jambon d'Or SA is registered in the Canton of FR under the UID CHE-212.318.071.
Commercial register information
Entry in the commercial register
18.04.2016
Legal form
Company limited by shares (AG)
Legal headquarters of the company
Siviriez
Commercial Registry Office
FR
Commercial register number
CH-217.3.560.718-8
UID/VAT
CHE-212.318.071
Sector
Meat and fish processing
Purpose (Original language)
Fabrication de jambon de la borne (cf. statuts pour but complet).
Other company names
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Ownership structure
Holdings
Newest SOGC notifications: Au Jambon d'Or SA
The latest updates from the Swiss Official Gazette of Commerce (SOGC) are available in the original language of the source commercial register office only. View all notifications
Publication number: HR02-1005205265, Commercial Registry Office Fribourg, (217)
Au Jambon d'Or SA, à Siviriez, CHE-212.318.071 (FOSC du 21.04.2016, p. 0/2792075).
Personnes radiées:
Wicht Christophe, administrateur, président, signature indivdiduelle;
Wicht Françoise, administratrice, signature individuelle.
Nouvelle personne inscrite:
Richoz Maxime Hervé, d'Ursy, à Le Flon, administrateur, signature individuelle.
Publication number: 2792075, Commercial Registry Office Fribourg, (217)
Au Jambon d'Or SA, à Siviriez, Route du Vernay 33, 1677 Prez-vers-Siviriez, CHE-212.318.071. Nouvelle société anonyme. Statuts du 13.04.2016.
But:
fabrication de jambon de la borne (cf. statuts pour but complet).
Capital-actions:
CHF 100'000, entièrement libéré, divisé en 100 actions de CHF 1'000, nominatives. Restriction de transmissibilité des actions selon statuts.
Organe de publication:
FOSC.
Communication aux actionnaires:
par lettre recommandée, par remise d'une lettre en mains propres, le desinataire devant être invité à signer un accusé de réception, télécopie ou courrier électronique ou par publication dans la FOSC. Wicht Christophe, de Fribourg, à Siviriez, est nommé administrateur et président et Wicht Françoise, de Fribourg, à Siviriez, est nommé administratrice, tous deux avec signature individuelle. Selon déclaration du 13.04.2016, la société n'est pas soumise à un contrôle ordinaire et renonce à un contrôle restreint.
Hit list
Here you will find a link from the management to a hit list of persons with the same name who are registered in the commercial register.