Reports for Au Gourmet Sàrl
Credit rating information
Evaluation of credit rating with traffic light as risk indicator and other helpful data about the company.Find out more
Economic information
Comprehensive information about the economic situation of a company.Find out more
Payment collection information
Overview of current and past debt enforcement proceedings.Find out more
Company dossier as PDF
Contact information, changes in the company, turnover and employee figures, management, ownership, shareholding structure and other company data.Retrieve company dossier
About Au Gourmet Sàrl
- Au Gourmet Sàrl is currently active and the industry «Slaughterhouse». The legal headquarters are in Fleurier.
- The management has 4 active persons registered.
- Under «Notifications» you can see all modifications to the commercial register entry. The most recent modification was on 19.06.2020.
- The Enterprise Identification Number of the company Au Gourmet Sàrl is the following: CHE-245.979.575.
Management (4)
Management board
Louis-Zélim Huguenin-Bergenat,
Deborah Huguenin-Bergenat,
Kenny Huguenin-Bergenat,
Wilma Lucia Huguenin-Bergenat
newest authorized signatories
Louis-Zélim Huguenin-Bergenat,
Deborah Huguenin-Bergenat,
Kenny Huguenin-Bergenat,
Wilma Lucia Huguenin-Bergenat
Commercial register information
Entry in the commercial register
16.06.2020
Legal form
Limited liability company
Legal headquarters of the company
Val-de-Travers
Commercial Registry Office
NE
Commercial register number
CH-645.4.121.186-7
UID/VAT
CHE-245.979.575
Sector
Slaughterhouse
Purpose (Original language)
Exploitation de boucheries-charcuteries, fabrication et commercialisation de tous produits carnés ainsi que tous produits y relatifs (pour but complet, cf. statuts). Les modalités de transfert des parts sociales dérogent à la loi selon les statuts.
Other company names
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Ownership structure
Holdings
Newest SOGC notifications: Au Gourmet Sàrl
The latest updates from the Swiss Official Gazette of Commerce (SOGC) are available in the original language of the source commercial register office only. View all notifications
Publication number: HR01-1004915621, Commercial Registry Office Neuenburg, (645)
Au Gourmet Sàrl, à Val-de-Travers, Fleurier, rue de la Promenade 1, 2114 Fleurier, CHE-245.979.575. Nouvelle société à responsabilité limitée. Statuts du 10.06.2020.
But:
exploitation de boucheries-charcuteries, fabrication et commercialisation de tous produits carnés ainsi que tous produits y relatifs (pour but complet, cf. statuts). Les modalités de transfert des parts sociales dérogent à la loi selon les statuts.
Capital social:
CHF 20'000.
Apports en nature:
certains actifs et passifs de l'entreprise individuelle exploitée jusqu'ici sous la raison de commerce "L.-Z. Huguenin" (CHE-107.004.560), à Val-de-Travers, selon contrat du 10.06.2020 et bilan d'apports au 31.12.2019, à savoir un actif de CHF 59'742.25, un passif envers les tiers de CHF 31'004.10, soit un actif net de CHF 28'738.15, montant imputé sur le capital social à concurrence de CHF 20'000, en échange de 200 parts sociales de CHF 100, l'apporteur restant créancier de la société à concurrence de CHF 8'738.15.
Associé:
Huguenin-Bergenat Louis-Zélim, de La Brévine, à Val-de-Travers, avec 200 parts sociales de CHF 100.
Gérants:
Huguenin-Bergenat Louis-Zélim, président, Huguenin-Bergenat Deborah, Huguenin-Bergenat Kenny et Huguenin-Bergenat Wilma Lucia, tousles trois de La Brévine, à Val-de-Travers, lesquels signent individuellement.
Organe de publication:
Feuille officielle suisse du commerce.
Communications aux associés:
par courrier écrit, télécopie ou courrier électronique à l'adresse figurant dans le registre des parts sociales. Selon déclaration du 10.06.2020, la société n'est pas soumise à un contrôle ordinaire et a renoncé à un contrôle restreint.
Hit list
Here you will find a link from the management to a hit list of persons with the same name who are registered in the commercial register.