Reports for Ackermann Artisan Boulanger Sàrl
Credit rating information
Evaluation of credit rating with traffic light as risk indicator and other helpful data about the company.Find out more
Economic information
Comprehensive information about the economic situation of a company.Find out more
Payment collection information
Overview of current and past debt enforcement proceedings.Find out more
Company dossier as PDF
Contact information, changes in the company, turnover and employee figures, management, ownership, shareholding structure and other company data.Retrieve company dossier
About Ackermann Artisan Boulanger Sàrl
- Ackermann Artisan Boulanger Sàrl has its legal headquarters in Grandson, is active and operates in the sector «Production of bread and pastry».
- The management of the company Ackermann Artisan Boulanger Sàrl, which was founded on the 29.06.2007, consists of 2 persons.
- Under «Notifications» you will find all commercial register changes, the most recent one was made on 29.10.2024.
- Ackermann Artisan Boulanger Sàrl is registered in the Canton of VD under the UID CHE-113.712.671.
Commercial register information
Entry in the commercial register
29.06.2007
Legal form
Limited liability company
Legal headquarters of the company
Grandson
Commercial Registry Office
VD
Commercial register number
CH-550.1.050.942-6
UID/VAT
CHE-113.712.671
Sector
Production of bread and pastry
Purpose (Original language)
L'exploitation d'un atelier de fabrication et de commerces de boulangerie - pâtisserie - confiserie, de salon de thé, d'épicerie, d'autres produits alimentaires et ménagers, ainsi que d'agence postale (pour but complet cf. statuts).
Auditor
Current auditor (1)
Name | City | Since | Until | |
---|---|---|---|---|
PB Révision contrôle de gestion SA | Yverdon-les-Bains | 05.07.2007 |
Other company names
Past and translated company names
- Le Shop du Boulanger Ackermann Sàrl
Branches (0)
Ownership structure
Holdings
Newest SOGC notifications: Ackermann Artisan Boulanger Sàrl
The latest updates from the Swiss Official Gazette of Commerce (SOGC) are available in the original language of the source commercial register office only. View all notifications
Publication number: HR02-1006165423, Commercial Registry Office Vaud, (550)
Ackermann Artisan Boulanger Sàrl, à Grandson, CHE-113.712.671 (FOSC du 19.11.2015, p. 0/2491793). Statuts modifiés le 09.10.2024. Augmentation du capital social.
Nouveau capital social:
CHF 250'000, divisé en 250 parts sociales de CHF 1'000. Ackermann Christophe est désormais titulaire de 249 parts de CHF 1'000. Suppression de la disposition statutaire relative à la reprise de biens envisagée suite à l'abrogation de l'art. 628 aCO.
Publication number: 2491793, Commercial Registry Office Vaud, (550)
Ackermann Artisan Boulanger Sàrl, à Grandson, CHE-113.712.671 (FOSC du 19.12.2013, p. 0/7225834). L'organe de révision A.B. Révision et contrôle de gestion SA a modifié sa raison de commerce en PB Révision contrôle de gestion SA;
son numéro d'identification est CHE-101.787.277.
Publication number: 6091090, Commercial Registry Office Vaud, (550)
Le Shop du Boulanger Ackermann Sàrl, à Grandson, CH-550-1050942-6, exploitation de commerces de boulangerie, d'épicerie, d'autres produits alimentaires et ménagers (FOSC du 14.06.2010, p. 18/5674344). Statuts modifiés le 16 mars 2011.
Nouvelle raison de commerce:
Ackermann Artisan Boulanger Sàrl.
Nouveau but:
l'exploitation d'un atelier de fabrication et de commerces de boulangerie - pâtisserie - confiserie, de salon de thé, d'épicerie, d'autres produits alimentaires et ménagers, ainsi que d'agence postale (pour but complet cf. statuts). Augmentation du capital social par compensation d'une créance de CHF 30'000.
Nouveau capital social:
CHF 50'000, désormais divisé en 50 parts sociales de CHF 1'000.
Communications aux associés:
par écrit ou par courriel. Ackermann Christophe est désormais titulaire de 49 parts de CHF 1'000.
Hit list
Here you will find a link from the management to a hit list of persons with the same name who are registered in the commercial register.