• Académie du gai savoir en cuisine, Fondation Evelyne et René Gessler

    NE
    active
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    Register number: CH-645.4.101.256-6
    Sector: Religious, political or secular associations

    Age of the company

    18 years

    Turnover in CHF

    PremiumPremium

    Capital in CHF

    Capital unknown

    Employees

    PremiumPremium

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    About Académie du gai savoir en cuisine, Fondation Evelyne et René Gessler

    • Académie du gai savoir en cuisine, Fondation Evelyne et René Gessler is active in the industry «Religious, political or secular associations» and is currently active. The legal headquarters are in Neuchâtel 1.
    • Académie du gai savoir en cuisine, Fondation Evelyne et René Gessler has 9 persons entered in its management.
    • All modifications to the commercial register entry can be found under «Notifications». The most recent modification was made on 03.02.2025.
    • The organization is registered in the commercial register NE under the UID CHE-113.624.630.

    Commercial register information

    Source: SOGC

    Sector

    Religious, political or secular associations

    Purpose (Original language)

    La fondation, qui se veut d'utilité publique, a pour but de perpétuer l'oeuvre des fondateurs en faveur de la gastronomie suisse et de ses acteurs; remise d'un prix annuel, en espèces, à un jeune cuisinier particulièrement méritant et talentueux; assurer la pérennité de l'édition et de la publication du magazine 'Plaisirs Gastronomie & Voyages' ainsi que du guide 'La Suisse Gourmande'; gérer l'ensemble des documents et ouvrages mis à disposition par les fondateurs.

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    Auditor

    Source: SOGC

    Current auditor (1)
    Name City Since Until
    Brunner et Associés SA, société fiduciaire
    Neuchâtel 22.06.2010

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    Former auditor (1)
    Name City Since Until
    A & P Immobilier SA
    Val-de-Travers 18.05.2007 21.06.2010

    Other company names

    Source: SOGC

    Es sind keine früheren oder übersetzten Firmannamen vorhanden.

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    Branches (0)

    Ownership structure

    No information on the ownership structure is known to us.

    Holdings

    No information on holdings is known to us.

    Newest SOGC notifications: Académie du gai savoir en cuisine, Fondation Evelyne et René Gessler

    The latest updates from the Swiss Official Gazette of Commerce (SOGC) are available in the original language of the source commercial register office only. View all notifications

    SOGC 250203/2025 - 03.02.2025
    Categories: Change in management

    Publication number: HR02-1006245631, Commercial Registry Office Neuenburg, (645)

    Académie du gai savoir en cuisine, Fondation Evelyne et René Gessler, à Neuchâtel, CHE-113.624.630 (FOSC du 27.10.2023, p. 0/1005871247). Frey Claude n'est plus membre du conseil de fondation;
    ses pouvoirs sont radiés. Ghirardi Sylvain Olivier, de Petit-Val, à Neuchâtel, est membre du conseil de fondation avec signature collective à deux.

    SOGC 231027/2023 - 27.10.2023
    Categories: Change in management

    Publication number: HR02-1005871247, Commercial Registry Office Neuenburg, (645)

    Académie du gai savoir en cuisine, Fondation Evelyne et René Gessler, à Neuchâtel, CHE-113.624.630 (FOSC du 07.09.2021, p. 0/1005286335). Gillain Izumi Christine, de Neuchâtel, à Lutry, est membre du conseil de fondation avec signature collective à deux.

    SOGC 230713/2023 - 13.07.2023
    Categories: Change in management

    Publication number: HR02-1005795235, Commercial Registry Office Neuenburg, (645)

    Académie du gai savoir en cuisine, Fondation Evelyne et René Gessler, à Neuchâtel, CHE-113.624.630 (FOSC du 07.09.2021, p. 0/1005286335). Bertozzini Federico Mario Gino, membre du conseil de fondation, nommé président, continue de signer collectivement à deux. Frôté Claude, membre du conseil de fondation, jusqu'ici président, continue de signer collectivement à deux.

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