Reports for Académie du gai savoir en cuisine, Fondation Evelyne et René Gessler
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Economic information
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Payment collection information
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About Académie du gai savoir en cuisine, Fondation Evelyne et René Gessler
- Académie du gai savoir en cuisine, Fondation Evelyne et René Gessler is active in the industry «Religious, political or secular associations» and is currently active. The legal headquarters are in Neuchâtel 1.
- Académie du gai savoir en cuisine, Fondation Evelyne et René Gessler has 9 persons entered in its management.
- All modifications to the commercial register entry can be found under «Notifications». The most recent modification was made on 03.02.2025.
- The organization is registered in the commercial register NE under the UID CHE-113.624.630.
Management (9)
newest members of the Foundation Board
Sylvain Olivier Ghirardi,
Christine Gillain Izumi,
Federico Mario Gino Bertozzini,
Claude A. Frôté,
Denys René Kissling
newest authorized signatories
Sylvain Olivier Ghirardi,
Christine Gillain Izumi,
Federico Mario Gino Bertozzini,
Claude A. Frôté,
Denys René Kissling
Commercial register information
Entry in the commercial register
11.05.2007
Legal form
Foundation
Legal headquarters of the company
Neuchâtel
Commercial Registry Office
NE
Commercial register number
CH-645.4.101.256-6
UID/VAT
CHE-113.624.630
Sector
Religious, political or secular associations
Purpose (Original language)
La fondation, qui se veut d'utilité publique, a pour but de perpétuer l'oeuvre des fondateurs en faveur de la gastronomie suisse et de ses acteurs; remise d'un prix annuel, en espèces, à un jeune cuisinier particulièrement méritant et talentueux; assurer la pérennité de l'édition et de la publication du magazine 'Plaisirs Gastronomie & Voyages' ainsi que du guide 'La Suisse Gourmande'; gérer l'ensemble des documents et ouvrages mis à disposition par les fondateurs.
Auditor
Current auditor (1)
Name | City | Since | Until | |
---|---|---|---|---|
Brunner et Associés SA, société fiduciaire | Neuchâtel | 22.06.2010 |
Former auditor (1)
Name | City | Since | Until | |
---|---|---|---|---|
A & P Immobilier SA | Val-de-Travers | 18.05.2007 | 21.06.2010 |
Other company names
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Ownership structure
Holdings
Newest SOGC notifications: Académie du gai savoir en cuisine, Fondation Evelyne et René Gessler
The latest updates from the Swiss Official Gazette of Commerce (SOGC) are available in the original language of the source commercial register office only. View all notifications
Publication number: HR02-1006245631, Commercial Registry Office Neuenburg, (645)
Académie du gai savoir en cuisine, Fondation Evelyne et René Gessler, à Neuchâtel, CHE-113.624.630 (FOSC du 27.10.2023, p. 0/1005871247). Frey Claude n'est plus membre du conseil de fondation;
ses pouvoirs sont radiés. Ghirardi Sylvain Olivier, de Petit-Val, à Neuchâtel, est membre du conseil de fondation avec signature collective à deux.
Publication number: HR02-1005871247, Commercial Registry Office Neuenburg, (645)
Académie du gai savoir en cuisine, Fondation Evelyne et René Gessler, à Neuchâtel, CHE-113.624.630 (FOSC du 07.09.2021, p. 0/1005286335). Gillain Izumi Christine, de Neuchâtel, à Lutry, est membre du conseil de fondation avec signature collective à deux.
Publication number: HR02-1005795235, Commercial Registry Office Neuenburg, (645)
Académie du gai savoir en cuisine, Fondation Evelyne et René Gessler, à Neuchâtel, CHE-113.624.630 (FOSC du 07.09.2021, p. 0/1005286335). Bertozzini Federico Mario Gino, membre du conseil de fondation, nommé président, continue de signer collectivement à deux. Frôté Claude, membre du conseil de fondation, jusqu'ici président, continue de signer collectivement à deux.
Hit list
Here you will find a link from the management to a hit list of persons with the same name who are registered in the commercial register.