Age of the company
-Turnover in CHF
-Liability
Employees
-Active brands
-Reports for Thomas Kägi, Bäckerei-Konditorei
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Commercial register information
Entry in the commercial register
13.12.1984
Deletion from the commercial register
17.03.2022
Legal form
Sole proprietorship
Legal headquarters of the company
Zollikon
Commercial Registry Office
ZH
Commercial register number
CH-020.1.909.565-2
UID/VAT
CHE-105.996.667
Sector
Production of bread and pastry
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Betrieb einer Bäckerei-Konditorei.
Other company names
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Holdings
Newest SOGC notifications: Thomas Kägi, Bäckerei-Konditorei
The latest updates from the Swiss Official Gazette of Commerce (SOGC) are available in the original language of the source commercial register office only. View all notifications
Publication number: HR03-1005429011, Commercial Registry Office Zurich, (20)
Thomas Kägi, Bäckerei-Konditorei, in Zollikon, CHE-105.996.667, Einzelunternehmen (SHAB Nr. 42 vom 01.03.2022, Publ. 1005416619). Der Geschäftsbetrieb hat aufgehört. Das Einzelunternehmen wird von Amtes wegen gelöscht.
Publication number: HR02-1005416619, Commercial Registry Office Zurich, (20)
Thomas Kägi, Bäckerei-Konditorei, in Zollikon, CHE-105.996.667, Einzelunternehmen (SHAB Nr. 16 vom 24.01.2022, Publ. 1005387495). Das Konkursverfahren ist mit Verfügung des Konkursrichters vom 22.02.2022 mangels Aktiven eingestellt worden.
Publication number: HR02-1005387495, Commercial Registry Office Zurich, (20)
Thomas Kägi, Bäckerei-Konditorei, in Zollikon, CHE-105.996.667, Einzelunternehmen (SHAB Nr. 228 vom 25.11.2002, S.22, Publ. 741662). Über den Inhaber dieses Einzelunternehmens ist mit Urteil des Konkursrichters des Bezirksgerichts Uster vom 18.01.2022 mit Wirkung ab dem 18.01.2022, 11.00 Uhr, der Konkurs eröffnet worden.