Reports for Société coopérative fribourgeoise pour l'amélioration de la fabrication du fromage de Gruyère
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Evaluation of credit rating with traffic light as risk indicator and other helpful data about the company.Find out more
Economic information
Comprehensive information about the economic situation of a company.Find out more
Payment collection information
Overview of current and past debt enforcement proceedings.Find out more
Company dossier as PDF
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About Société coopérative fribourgeoise pour l'amélioration de la fabrication du fromage de Gruyère
- Société coopérative fribourgeoise pour l'amélioration de la fabrication du fromage de Gruyère is active in the industry «Production of comestibles» and is currently active. The legal headquarters are in Bulle.
- The management of the organization Société coopérative fribourgeoise pour l'amélioration de la fabrication du fromage de Gruyère, which was founded on the 01.01.1913, consists of 8 persons.
- The last commercial register change was made on 14.09.2022. All changes can be viewed under the section «Notifications» and saved as a PDF.
- The organization is registered in the commercial register of the Canton of FR under the UID CHE-102.444.851.
- Frogusa SA, Fromage Gruyère S.A., Magnenat et Cie SA have the same address as Société coopérative fribourgeoise pour l'amélioration de la fabrication du fromage de Gruyère.
Management (8)
newest members of the administration
Alexandra Anne-Marie Magnin,
Bertrand Jean-Marie Raemy,
Henri Casimir Gérald Buchs,
Jean-Claude Maillard,
Benoît Esseiva
newest authorized signatories
Alexandra Anne-Marie Magnin,
Bertrand Jean-Marie Raemy,
Henri Casimir Gérald Buchs,
Jean-Claude Maillard,
Benoît Esseiva
Commercial register information
Entry in the commercial register
01.01.1913
Legal form
Cooperative
Legal headquarters of the company
Bulle
Commercial Registry Office
FR
Commercial register number
CH-217.0.450.044-8
UID/VAT
CHE-102.444.851
Sector
Production of comestibles
Purpose (Original language)
Améliorer la fabrication des fromages, notamment du Gruyère d'alpage, afin de faciliter leur écoulement à des prix rémunérateurs.
Other company names
Past and translated company names
- Société fribourgoise pour l'amélioration de la fabrication du fromage de Gruyère
- Société fribourgeoise pour l'amélioration de la fabrication du fromage de Gruyère
Branches (0)
Ownership structure
Holdings
Newest SOGC notifications: Société coopérative fribourgeoise pour l'amélioration de la fabrication du fromage de Gruyère
The latest updates from the Swiss Official Gazette of Commerce (SOGC) are available in the original language of the source commercial register office only. View all notifications
Publication number: HR02-1005561324, Commercial Registry Office Fribourg, (217)
Société coopérative fribourgeoise pour l'amélioration de la fabrication du fromage de Gruyère, à Bulle, CHE-102.444.851 (FOSC du 05.09.2022, p. 0/1005554419). Rectification de l'inscription n° 5426 du 31.08.2022 (FOSC du 05.09.2022, Id 1005554419): Nouvelle personne inscrite: Raemy Bertrand Jean-Marie, de Plaffeien, à Riaz (et non pas à Fribourg), membre du comité, signature collective à deux.
Publication number: HR02-1005554419, Commercial Registry Office Fribourg, (217)
Société coopérative fribourgeoise pour l'amélioration de la fabrication du fromage de Gruyère, à Bulle, CHE-102.444.851 (FOSC du 11.05.2021, p. 0/1005177416).
Adresse précise:
Rue de l'Industrie 1, 1630 Bulle.
Personne radiée:
Grangier Gérald, membre du comité, secrétaire, caissier, signature collective à deux.
Nouvelles personnes inscrites:
Magnin Alexandra Anne-Marie, de La Verrerie, à Corbières, membre du comité, secrétaire, caissière, signature collective à deux;
Raemy Bertrand Jean-Marie, de Plaffeien, à Fribourg, membre du comité, signature collective à deux.
Publication number: HR02-1005177416, Commercial Registry Office Fribourg, (217)
Société coopérative fribourgeoise pour l'amélioration de la fabrication du fromage de Gruyère, à Bulle, CHE-102.444.851 (FOSC du 19.12.2013, p. 0/7225826).
Personne radiée:
Dupasquier Philippe, membre du comité, signature collective à deux.
Nouvelle personne inscrite:
Buchs Henri, de Jaun, à Val-de-Charmey, membre du comité, signature collective à deux.
Hit list
Here you will find a link from the management to a hit list of persons with the same name who are registered in the commercial register.