Reports for Säntis Malt AG
Credit rating information
Evaluation of credit rating with traffic light as risk indicator and other helpful data about the company.Find out more
Economic information
Comprehensive information about the economic situation of a company.Find out more
Payment collection information
Overview of current and past debt enforcement proceedings.Find out more
Company dossier as PDF
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About Säntis Malt AG
- Säntis Malt AG is currently active and the industry «Beverage production (with alcohol)». The legal headquarters are in Appenzell.
- Säntis Malt AG has 3 persons entered in its management.
- The company has last modified its commercial register entry on 17.08.2023. All previous commercial register entries are available under «Notifications».
- The reported UID is the following: CHE-383.827.659.
- Brauerei Locher Aktiengesellschaft, Brewbee AG, Nubia Brew AG have the same address as Säntis Malt AG.
Management (3)
newest board members
Carl Leo Kwasi Locher-Wagner,
Aurèle Thomas Meyer,
Emil Johann Sonderegger
newest authorized signatories
Carl Leo Kwasi Locher-Wagner,
Aurèle Thomas Meyer,
Emil Johann Sonderegger
Commercial register information
Entry in the commercial register
14.08.2023
Legal form
Company limited by shares (AG)
Legal headquarters of the company
Appenzell
Commercial Registry Office
AI
Commercial register number
CH-310.3.003.583-9
UID/VAT
CHE-383.827.659
Sector
Beverage production (with alcohol)
Purpose (Original language)
Die Gesellschaft bezweckt die Herstellung und den Vertrieb von Spirituosen. Die Gesellschaft kann auch andere Lebensmittel herstellen und verkaufen. Die Gesellschaft kann alle Geschäfte eingehen und Verträge abschliessen, die geeignet sind, den Zweck der Gesellschaft zu fördern, oder die direkt oder indirekt damit in Zusammenhang stehen, ferner Zweigniederlassungen im In- und Ausland errichten, sich an anderen Unternehmungen beteiligen oder sich mit diesen zusammenschliessen, sowie Liegenschaften im In- und Ausland erwerben und veräussern.
Other company names
Es sind keine früheren oder übersetzten Firmannamen vorhanden.
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Ownership structure
Holdings
Newest SOGC notifications: Säntis Malt AG
The latest updates from the Swiss Official Gazette of Commerce (SOGC) are available in the original language of the source commercial register office only. View all notifications
Publication number: HR01-1005818551, Commercial Registry Office Appenzell I. Rh., (310)
Säntis Malt AG, in Appenzell, CHE-383.827.659, Brauereiplatz 1, 9050 Appenzell, Aktiengesellschaft (Neueintragung).
Statutendatum:
14.08.2023.
Zweck:
Die Gesellschaft bezweckt die Herstellung und den Vertrieb von Spirituosen. Die Gesellschaft kann auch andere Lebensmittel herstellen und verkaufen. Die Gesellschaft kann alle Geschäfte eingehen und Verträge abschliessen, die geeignet sind, den Zweck der Gesellschaft zu fördern, oder die direkt oder indirekt damit in Zusammenhang stehen, ferner Zweigniederlassungen im In- und Ausland errichten, sich an anderen Unternehmungen beteiligen oder sich mit diesen zusammenschliessen, sowie Liegenschaften im In- und Ausland erwerben und veräussern.
Aktienkapital:
CHF 100'000.00.
Liberierung Aktienkapital:
CHF 100'000.00.
Aktien:
100'000 Namenaktien zu CHF 1.00.
Publikationsorgan:
SHAB. Mitteilungen der Gesellschaft an die Aktionäre erfolgen per Brief oder E-Mail an die im Aktienbuch verzeichneten Adressen.
Vinkulierung:
Die Übertragbarkeit der Namenaktien ist nach Massgabe der Statuten beschränkt. Mit Erklärung vom 14.08.2023 wurde auf eine eingeschränkte Revision verzichtet.
Eingetragene Personen:
Locher, Carl Leo Kwasi, von Oberegg, in Appenzell, Präsident des Verwaltungsrates, mit Kollektivunterschrift zu zweien;
Meyer, Aurèle Thomas, von Wattwil, in Appenzell, Mitglied des Verwaltungsrates, mit Kollektivunterschrift zu zweien;
Sonderegger, Emil Johann, von Oberegg, in Oberegg, Mitglied des Verwaltungsrates, mit Kollektivunterschrift zu zweien.
Hit list
Here you will find a link from the management to a hit list of persons with the same name who are registered in the commercial register.