Reports for Restaurant-Pizzeria Le Rialto Sàrl
Credit rating information
Evaluation of credit rating with traffic light as risk indicator and other helpful data about the company.Find out more
Economic information
Comprehensive information about the economic situation of a company.Find out more
Payment collection information
Overview of current and past debt enforcement proceedings.Find out more
Company dossier as PDF
Contact information, changes in the company, turnover and employee figures, management, ownership, shareholding structure and other company data.Retrieve company dossier
About Restaurant-Pizzeria Le Rialto Sàrl
- Restaurant-Pizzeria Le Rialto Sàrl has its legal headquarters in Clarens and is active. It is a Limited liability company and active in the industry «Operation of restaurants».
- There are 3 active persons registered in the management.
- Under «Notifications» you will find all commercial register changes, the most recent one was made on 11.12.2020.
- The reported UID is the following: CHE-346.221.760.
Commercial register information
Entry in the commercial register
28.08.2015
Legal form
Limited liability company
Legal headquarters of the company
Montreux
Commercial Registry Office
VD
Commercial register number
CH-550.1.162.262-5
UID/VAT
CHE-346.221.760
Sector
Operation of restaurants
Purpose (Original language)
La société a pour but l'exploitation de restaurants et autres établissements publics (pour but complet cf. statuts).
Other company names
Es sind keine früheren oder übersetzten Firmannamen vorhanden.
Would you like to update the company name? Click here.Branches (0)
Ownership structure
Holdings
Newest SOGC notifications: Restaurant-Pizzeria Le Rialto Sàrl
The latest updates from the Swiss Official Gazette of Commerce (SOGC) are available in the original language of the source commercial register office only. View all notifications
Publication number: HR02-1005045763, Commercial Registry Office Vaud, (550)
Restaurant-Pizzeria Le Rialto Sàrl, à Montreux, CHE-346.221.760 (FOSC du 14.10.2015, p. 0/2425923). Les associés-gérants Moreira Dias Ricardo et Marques Dias Albina cèdent chacun 1 part de CHF 100 à Dias Soraia, de et à Montreux, nouvelle associée avec 2 parts de CHF 100, gérante sans signature;
Moreira Dias Ricardo et Marques Dias Albina restent chacun titulaires de 99 parts de CHF 100.
Publication number: 2425923, Commercial Registry Office Vaud, (550)
Restaurant-Pizzeria Le Rialto Sàrl, à Montreux, CHE-346.221.760 (FOSC du 02.09.2015, p. 0/2352129). Moreira Dias Ricardo et Marques Dias Albina signent désormais individuellement.
Publication number: 2352129, Commercial Registry Office Vaud, (550)
Restaurant-Pizzeria Le Rialto Sàrl, à Montreux, avenue Mayor-Vautier 2, 1815 Clarens, CHE-346.221.760. Nouvelle société à responsabilité limitée.
Statuts:
24 juin 2015.
But:
la société a pour but l'exploitation de restaurants et autres établissements publics (pour but complet cf. statuts).
Obligation de fournir des prestations accessoires, droits de préférence, de préemption ou d'emption:
pour les détails, voir les statuts.
Capital social:
CHF 20'000. Apport en nature et reprise de biens selon contrat du 24 juin 2015: actifs (CHF 258'344.09) et passifs envers les tiers (CHF 172'371.20) de l'entreprise individuelle Pizzeria Rialto, Dias Ricardo (CHE-109.977.462), à Montreux, soit un actif net de CHF 85'972.89;
en contrepartie, il est remis 200 parts de CHF 100, le solde de CHF 65'972.89 constituant une créance de l'apporteur contre la société.
Associés-gérants avec signature collective à deux:
Moreira Dias Ricardo, président, et Marques Dias Albina, tous deux du Portugal, à Montreux, chacun avec 100 parts de CHF 100.
Organe de publication:
Feuille officielle suisse du commerce.
Communications aux associés:
par écrit ou par courriel. Selon déclaration du 24 juin 2015, la société n'est pas soumise à une révision ordinaire et renonce à une révision restreinte.
Hit list
Here you will find a link from the management to a hit list of persons with the same name who are registered in the commercial register.