Reports for Restaurant L'Iceberg Sàrl
Credit rating information
Evaluation of credit rating with traffic light as risk indicator and other helpful data about the company.Find out more
Economic information
Comprehensive information about the economic situation of a company.Find out more
Payment collection information
Overview of current and past debt enforcement proceedings.Find out more
Company dossier as PDF
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About Restaurant L'Iceberg Sàrl
- Restaurant L'Iceberg Sàrl has its legal headquarters in La Chaux-de-Fonds, is active and operates in the sector «Operation of restaurants».
- The company was founded on 16.06.2014 and has one person in its management.
- All modifications to the commercial register entry can be found under «Notifications». The most recent modification was made on 31.01.2019.
- Restaurant L'Iceberg Sàrl is registered in the Canton of NE under the UID CHE-131.641.939.
- Companies with the same address as Restaurant L'Iceberg Sàrl: Aux Délices des 4 Saisons, Alfred, Le Bistro CF Sàrl.
Commercial register information
Entry in the commercial register
16.06.2014
Legal form
Limited liability company
Legal headquarters of the company
La Chaux-de-Fonds
Commercial Registry Office
NE
Commercial register number
CH-645.4.111.462-8
UID/VAT
CHE-131.641.939
Sector
Operation of restaurants
Purpose (Original language)
Exploitation de restaurants avec la vente à l'emporter ou sur place, de bars à salades et bars à soupes, ainsi que le commerce de vins et d'alcools forts (pour but compler, cf. statuts).
Other company names
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Ownership structure
Holdings
Newest SOGC notifications: Restaurant L'Iceberg Sàrl
The latest updates from the Swiss Official Gazette of Commerce (SOGC) are available in the original language of the source commercial register office only. View all notifications
Publication number: HR02-1004555854, Commercial Registry Office Neuenburg, (645)
Restaurant L'Iceberg Sàrl, à La Chaux-de-Fonds, CHE-131.641.939 (FOSC du 19.06.2014, p. 0/1563679).
But modifié:
exploitation de restaurants avec la vente à l'emporter ou sur place, de bars à salades et bars à soupes, ainsi que le commerce de vins et d'alcools forts (pour but compler, cf. statuts). Statuts modifiés le 24.01.2019. Morel Florent Guy Marc Hubert n'est plus associé ni gérant;
ses pouvoirs sont radiés et ses 20 parts sociales de CHF 1'000 ont été cédées à Manzon Emanuele Alberto (dit Emmanuel), de Sissach, à Ins, nouvel associé, lequel est en outre nommé gérant avec signature individuelle. Les pouvoirs de Combe Philip Laurent sont radiés.
Publication number: 1563679, Commercial Registry Office Neuenburg, (645)
Restaurant L'Iceberg Sàrl, à La Chaux-de-Fonds, place du Marché 8, 2300 La Chaux-de-Fonds, CHE-131.641.939. Nouvelle société à responsabilité limitée. Statuts du 12.06.2014.
But:
exploitation de restaurants avec la vente à l'emporter ou sur place, ainsi que de bars à salades et bars à soupes (pour but compler, cf. statuts).
Prestations accessoires, droits de préférence, de préemption ou d'emption:
selon statuts.
Capital:
CHF 20'000. Les modalités de transfert des parts sociales dérogent à la loi selon les statuts.
Associé:
Morel Florent Guy Marc Hubert, de France, à Bonnetage, F, avec 20 parts sociales de CHF 1'000, lequel est en outre gérant avec signature individuelle. Signature individuelle de Combe Philip Laurent, de La Sagne, à Les Ponts-de-Martel, directeur.
Organe de publication:
Feuille officielle suisse du commerce.
Communications aux associés:
par tous moyens de transmission écrits. Selon déclaration du 12.06.2014, la société n'est pas soumise à un contrôle ordinaire et a renoncé à un contrôle restreint.
Hit list
Here you will find a link from the management to a hit list of persons with the same name who are registered in the commercial register.