AddressTiefrietstrasse 77320 Sargans |
Unlock additional contact details such as phone, website or email address |
About
Ospelt food AG
- Ospelt food AG in Sargans is a Company limited by shares (AG) from the sector «Production of comestibles». Ospelt food AG is active.
- There are 7 active persons registered in the management.
- All modifications to the commercial register entry can be found under «Notifications». The most recent modification was made on 08.02.2024.
- The company is registered in the commercial register of the Canton of SG under the UID CHE-105.945.977.
Management (7)Source: SOGC |
newest board members |
newest authorized signatoriesChristian René Pfund, |
Executive board |
Informationen aus dem HandelsregisterSource: SOGC |
|
Entry in the commercial register27.05.1982 |
|
Legal formCompany limited by shares (AG) |
|
Legal headquarters of the companySargans |
Commercial Registry OfficeSG |
Commercial register numberCH-320.3.021.496-2 |
|
UID/VATCHE-105.945.977 |
|
SectorProduction of comestibles |
|
Purpose (Original language)Die Herstellung und der Vertrieb von Spezialitäten der Lebensmittelbranche, der Ankauf, die Herstellung und der Vertrieb von Lebensmitteln aller Art, insbesondere Fleisch- und Teigwarenspezialitäten, von Mischgerichten mit Gemüse sowie von Fischprodukten. Die Gesellschaft kann im In- und Ausland Zweigniederlassungen errichten, sich an anderen Unternehmungen des In- und Auslandes beteiligen, solche erwerben oder errichten, gewerbliche Schutzrechte, Know-how und Grundstücke erwerben, verwerten und veräussern. |
AuditorSource: SOGC |
|
Current auditor (1) |
|
Former auditor (1) |
Other company namesSource: SOGC |
|
Past and translated company names
|
Ownership structure
Holdings
Newest SOGC notifications: Ospelt food AG
The latest updates from the Swiss Official Gazette of Commerce (SOGC) are available in the original language of the source commercial register office only. View all notifications
Publication number: HR02-1005956254, Commercial Registry Office St. Gallen, (320)
Ospelt food AG, in Sargans, CHE-105.945.977, Aktiengesellschaft (SHAB Nr. 149 vom 04.08.2022, Publ. 1005535026).
Ausgeschiedene Personen und erloschene Unterschriften:
Eberhard, Urs, von Frauenfeld, in Waldstatt, Direktor, mit Kollektivunterschrift zu zweien.
Publication number: HR02-1005535026, Commercial Registry Office St. Gallen, (320)
Ospelt food AG, in Sargans, CHE-105.945.977, Aktiengesellschaft (SHAB Nr. 196 vom 08.10.2021, Publ. 1005308468).
Ausgeschiedene Personen und erloschene Unterschriften:
Burkhalter, Rudolf, von Rüderswil, in Grabs, Direktor, mit Kollektivunterschrift zu zweien;
Jenny, Herbert, liechtensteinischer Staatsangehöriger, in Planken (LI), Direktor, mit Kollektivunterschrift zu zweien.
Eingetragene Personen neu oder mutierend:
Mandlsperger, Kurt, deutscher Staatsangehöriger, in Pfäfers, Direktor, mit Kollektivunterschrift zu zweien;
Pfund, Christian, von Zürich, in Triesen (LI), Direktor, mit Kollektivunterschrift zu zweien;
Siegenthaler, Reto, von Langnau im Emmental, in Sargans, Direktor, mit Kollektivunterschrift zu zweien.
Publication number: HR02-1005308468, Commercial Registry Office St. Gallen, (320)
Ospelt food AG, in Sargans, CHE-105.945.977, Aktiengesellschaft (SHAB Nr. 196 vom 08.10.2020, Publ. 1004995633).
Ausgeschiedene Personen und erloschene Unterschriften:
Kerp, Mathias, österreichischer Staatsangehöriger, in 6800 Feldkirch (AT), Geschäftsführer, mit Kollektivprokura zu zweien.
Eingetragene Personen neu oder mutierend:
Bürki, Bruno, von Oberegg, in Altendorf, Direktor, mit Kollektivunterschrift zu zweien.
Hit list
Here you will find a link from the management to a hit list of persons with the same name who are registered in the commercial register.