• Ospelt food AG

    SG
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    Register number: CH-320.3.021.496-2
    Sector: Production of comestibles

    Age of the company

    43 years

    Turnover in CHF

    PremiumPremium

    Capital in CHF

    20,0 Mio.

    Employees

    PremiumPremium

    Active brands

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    About Ospelt food AG

    • Ospelt food AG has its legal headquarters in Sargans and is active. It operates in the sector «Production of comestibles».
    • Ospelt food AG has 7 persons entered in its management.
    • Under «Notifications» you can see all modifications to the commercial register entry. The most recent modification was on 08.02.2024.
    • The UID registered in the commercial register of SG is CHE-105.945.977.

    Commercial register information

    Source: SOGC

    Sector

    Production of comestibles

    Purpose (Original language)

    Die Herstellung und der Vertrieb von Spezialitäten der Lebensmittelbranche, der Ankauf, die Herstellung und der Vertrieb von Lebensmitteln aller Art, insbesondere Fleisch- und Teigwarenspezialitäten, von Mischgerichten mit Gemüse sowie von Fischprodukten. Die Gesellschaft kann im In- und Ausland Zweigniederlassungen errichten, sich an anderen Unternehmungen des In- und Auslandes beteiligen, solche erwerben oder errichten, gewerbliche Schutzrechte, Know-how und Grundstücke erwerben, verwerten und veräussern.

    Customise the company purpose with just a few clicks.

    Auditor

    Source: SOGC

    Current auditor (1)
    Name City Since Until
    Ernst & Young AG
    St. Gallen 13.04.2018

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    Former auditor (1)
    Name City Since Until
    KPMG AG
    St. Gallen <2004 12.04.2018

    Other company names

    Source: SOGC

    Past and translated company names

    • Pizoler Fleisch- und Teigwaren-Spezialitäten AG
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    Branches (0)

    Ownership structure

    No information on the ownership structure is known to us.

    Holdings

    No information on holdings is known to us.

    Newest SOGC notifications: Ospelt food AG

    The latest updates from the Swiss Official Gazette of Commerce (SOGC) are available in the original language of the source commercial register office only. View all notifications

    SOGC 240208/2024 - 08.02.2024
    Categories: Change in management

    Publication number: HR02-1005956254, Commercial Registry Office St. Gallen, (320)

    Ospelt food AG, in Sargans, CHE-105.945.977, Aktiengesellschaft (SHAB Nr. 149 vom 04.08.2022, Publ. 1005535026).

    Ausgeschiedene Personen und erloschene Unterschriften:
    Eberhard, Urs, von Frauenfeld, in Waldstatt, Direktor, mit Kollektivunterschrift zu zweien.

    SOGC 220804/2022 - 04.08.2022
    Categories: Change in management

    Publication number: HR02-1005535026, Commercial Registry Office St. Gallen, (320)

    Ospelt food AG, in Sargans, CHE-105.945.977, Aktiengesellschaft (SHAB Nr. 196 vom 08.10.2021, Publ. 1005308468).

    Ausgeschiedene Personen und erloschene Unterschriften:
    Burkhalter, Rudolf, von Rüderswil, in Grabs, Direktor, mit Kollektivunterschrift zu zweien;
    Jenny, Herbert, liechtensteinischer Staatsangehöriger, in Planken (LI), Direktor, mit Kollektivunterschrift zu zweien.

    Eingetragene Personen neu oder mutierend:
    Mandlsperger, Kurt, deutscher Staatsangehöriger, in Pfäfers, Direktor, mit Kollektivunterschrift zu zweien;
    Pfund, Christian, von Zürich, in Triesen (LI), Direktor, mit Kollektivunterschrift zu zweien;
    Siegenthaler, Reto, von Langnau im Emmental, in Sargans, Direktor, mit Kollektivunterschrift zu zweien.

    SOGC 211008/2021 - 08.10.2021
    Categories: Change in management

    Publication number: HR02-1005308468, Commercial Registry Office St. Gallen, (320)

    Ospelt food AG, in Sargans, CHE-105.945.977, Aktiengesellschaft (SHAB Nr. 196 vom 08.10.2020, Publ. 1004995633).

    Ausgeschiedene Personen und erloschene Unterschriften:
    Kerp, Mathias, österreichischer Staatsangehöriger, in 6800 Feldkirch (AT), Geschäftsführer, mit Kollektivprokura zu zweien.

    Eingetragene Personen neu oder mutierend:
    Bürki, Bruno, von Oberegg, in Altendorf, Direktor, mit Kollektivunterschrift zu zweien.

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