Reports for Ospelt food AG
Credit rating information
Evaluation of credit rating with traffic light as risk indicator and other helpful data about the company.Find out more
Economic information
Comprehensive information about the economic situation of a company.Find out more
Payment collection information
Overview of current and past debt enforcement proceedings.Find out more
Shareholder Information
Find out which national and international companies the stock corporation you are interested in also holds shares in.Find out more
Company dossier as PDF
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About Ospelt food AG
- Ospelt food AG has its legal headquarters in Sargans and is active. It operates in the sector «Production of comestibles».
- Ospelt food AG has 7 persons entered in its management.
- Under «Notifications» you can see all modifications to the commercial register entry. The most recent modification was on 08.02.2024.
- The UID registered in the commercial register of SG is CHE-105.945.977.
Management (7)
newest board members
newest authorized signatories
Christian René Pfund,
Kurt Michael Mandlsperger,
Reto Siegenthaler,
Bruno Bürki,
Philipp Alexander Ospelt
Executive board
Commercial register information
Entry in the commercial register
27.05.1982
Legal form
Company limited by shares (AG)
Legal headquarters of the company
Sargans
Commercial Registry Office
SG
Commercial register number
CH-320.3.021.496-2
UID/VAT
CHE-105.945.977
Sector
Production of comestibles
Purpose (Original language)
Die Herstellung und der Vertrieb von Spezialitäten der Lebensmittelbranche, der Ankauf, die Herstellung und der Vertrieb von Lebensmitteln aller Art, insbesondere Fleisch- und Teigwarenspezialitäten, von Mischgerichten mit Gemüse sowie von Fischprodukten. Die Gesellschaft kann im In- und Ausland Zweigniederlassungen errichten, sich an anderen Unternehmungen des In- und Auslandes beteiligen, solche erwerben oder errichten, gewerbliche Schutzrechte, Know-how und Grundstücke erwerben, verwerten und veräussern.
Auditor
Current auditor (1)
Name | City | Since | Until | |
---|---|---|---|---|
Ernst & Young AG | St. Gallen | 13.04.2018 |
Former auditor (1)
Name | City | Since | Until | |
---|---|---|---|---|
KPMG AG | St. Gallen | <2004 | 12.04.2018 |
Other company names
Past and translated company names
- Pizoler Fleisch- und Teigwaren-Spezialitäten AG
Branches (0)
Ownership structure
Holdings
Newest SOGC notifications: Ospelt food AG
The latest updates from the Swiss Official Gazette of Commerce (SOGC) are available in the original language of the source commercial register office only. View all notifications
Publication number: HR02-1005956254, Commercial Registry Office St. Gallen, (320)
Ospelt food AG, in Sargans, CHE-105.945.977, Aktiengesellschaft (SHAB Nr. 149 vom 04.08.2022, Publ. 1005535026).
Ausgeschiedene Personen und erloschene Unterschriften:
Eberhard, Urs, von Frauenfeld, in Waldstatt, Direktor, mit Kollektivunterschrift zu zweien.
Publication number: HR02-1005535026, Commercial Registry Office St. Gallen, (320)
Ospelt food AG, in Sargans, CHE-105.945.977, Aktiengesellschaft (SHAB Nr. 196 vom 08.10.2021, Publ. 1005308468).
Ausgeschiedene Personen und erloschene Unterschriften:
Burkhalter, Rudolf, von Rüderswil, in Grabs, Direktor, mit Kollektivunterschrift zu zweien;
Jenny, Herbert, liechtensteinischer Staatsangehöriger, in Planken (LI), Direktor, mit Kollektivunterschrift zu zweien.
Eingetragene Personen neu oder mutierend:
Mandlsperger, Kurt, deutscher Staatsangehöriger, in Pfäfers, Direktor, mit Kollektivunterschrift zu zweien;
Pfund, Christian, von Zürich, in Triesen (LI), Direktor, mit Kollektivunterschrift zu zweien;
Siegenthaler, Reto, von Langnau im Emmental, in Sargans, Direktor, mit Kollektivunterschrift zu zweien.
Publication number: HR02-1005308468, Commercial Registry Office St. Gallen, (320)
Ospelt food AG, in Sargans, CHE-105.945.977, Aktiengesellschaft (SHAB Nr. 196 vom 08.10.2020, Publ. 1004995633).
Ausgeschiedene Personen und erloschene Unterschriften:
Kerp, Mathias, österreichischer Staatsangehöriger, in 6800 Feldkirch (AT), Geschäftsführer, mit Kollektivprokura zu zweien.
Eingetragene Personen neu oder mutierend:
Bürki, Bruno, von Oberegg, in Altendorf, Direktor, mit Kollektivunterschrift zu zweien.
Hit list
Here you will find a link from the management to a hit list of persons with the same name who are registered in the commercial register.