Reports for Forno e Più GmbH
Credit rating information
Evaluation of credit rating with traffic light as risk indicator and other helpful data about the company.Find out more
Economic information
Comprehensive information about the economic situation of a company.Find out more
Payment collection information
Overview of current and past debt enforcement proceedings.Find out more
Company dossier as PDF
Contact information, changes in the company, turnover and employee figures, management, ownership, shareholding structure and other company data.Retrieve company dossier
About Forno e Più GmbH
- Forno e Più GmbH with its legal headquarters in Brittnau is a Limited liability company from the sector «Trading in food products». Forno e Più GmbH is active.
- Forno e Più GmbH has 2 persons entered in its management.
- The company has last modified its commercial register entry on 27.05.2025. All previous commercial register entries are available under «Notifications».
- The Enterprise Identification Number of the company Forno e Più GmbH is the following: CHE-110.222.212.
- A. Trachsel Immobilien AG, alogis ag, DeCoServ GmbH are registered at the same address.
Commercial register information
Entry in the commercial register
18.09.2003
Legal form
Limited liability company
Legal headquarters of the company
Brittnau
Commercial Registry Office
AG
Commercial register number
CH-092.4.016.171-4
UID/VAT
CHE-110.222.212
Sector
Trading in food products
Purpose (Original language)
Die Gesellschaft handelt auf dem schweizerischen Markt mit Lebensmitteln und Getränken aller Art vorab italienischer Herkunft, führt italienisch orientierte Gastronomiebetriebe und erbringt in diesen Bereichen Dienstleistungen. Die Gesellschaft kann Zweigniederlassungen und Tochtergesellschaften im In- und Ausland errichten, Grundstücke und Wertschriften erwerben, halten und veräussern sowie alle Geschäfte tätigen, die direkt oder indirekt mit ihrem Zweck in Zusammenhang stehen.
Auditor
Current auditor (1)
Name | City | Since | Until | |
---|---|---|---|---|
T. Schweizer AG, Treuhand und Revision | Interlaken | 27.04.2021 |
Other company names
Past and translated company names
- Forno d'Asolo Schweiz GmbH
Branches (0)
Ownership structure
Holdings
Newest SOGC notifications: Forno e Più GmbH
The latest updates from the Swiss Official Gazette of Commerce (SOGC) are available in the original language of the source commercial register office only. View all notifications
Publication number: HR02-1006342242, Commercial Registry Office Aargau, (400)
Forno e Più GmbH, bisher in Interlaken, CHE-110.222.212, Gesellschaft mit beschränkter Haftung (SHAB Nr. 231 vom 28.11.2023, Publ. 1005895287).
Statutenänderung:
09.05.2025.
Sitz neu:
Brittnau.
Domizil neu:
Industriestrasse 3, 4805 Brittnau. Nebenleistungspflichten, Vorhand-, Vorkaufs- oder Kaufrechte gemäss näherer Umschreibung in den Statuten.
Vinkulierung neu:
Vom Gesetz abweichende Modalitäten für die Abtretung von Stammanteilen gemäss näherer Umschreibung in den Statuten.
Publication number: HR02-1006341834, Commercial Registry Office Berne, (36)
Forno e Più GmbH, in Interlaken, CHE-110.222.212, Gesellschaft mit beschränkter Haftung (SHAB Nr. 231 vom 28.11.2023, Publ. 1005895287). Die Rechtseinheit wird infolge Verlegung des Sitzes nach Brittnau im Handelsregister des Kantons Aargau eingetragen und im Handelsregister des Kantons Bern von Amtes wegen gelöscht.
Publication number: HR02-1005895287, Commercial Registry Office Berne, (36)
Forno e Più GmbH, in Interlaken, CHE-110.222.212, Gesellschaft mit beschränkter Haftung (SHAB Nr. 80 vom 27.04.2021, Publ. 1005160634).
Ausgeschiedene Personen und erloschene Unterschriften:
Elerdini, Sergio, von Matten bei Interlaken, in Matten b. Interlaken (Matten bei Interlaken), Geschäftsführer, mit Einzelunterschrift.
Eingetragene Personen neu oder mutierend:
Giannotto, Toni, italienischer Staatsangehöriger, in Bad Zurzach (Zurzach), Geschäftsführer, mit Einzelunterschrift.
Hit list
Here you will find a link from the management to a hit list of persons with the same name who are registered in the commercial register.