Reports for Association du Four de Secours
Credit rating information
Evaluation of credit rating with traffic light as risk indicator and other helpful data about the company.Find out more
Economic information
Comprehensive information about the economic situation of a company.Find out more
Payment collection information
Overview of current and past debt enforcement proceedings.Find out more
Company dossier as PDF
Contact information, changes in the company, turnover and employee figures, management, ownership, shareholding structure and other company data.Retrieve company dossier
About Association du Four de Secours
- Association du Four de Secours is active in the industry «Rental of machinery and movable equipment» and is currently active. The legal headquarters are in Morlon.
- The management of the organization Association du Four de Secours consists of 3 persons. The foundation of the organization took place on 06.08.2020.
- On the 25.01.2021 the commercial register entry of the organization was last changed. Under «Notifications» you will find all changes.
- The organization's UID is CHE-423.306.854.
Management (3)
newest members of the committee
Rolf Alfred Wehren,
Christian Raymond Grandjean,
Claude Emile Jolliet
newest authorized signatories
Rolf Alfred Wehren,
Christian Raymond Grandjean,
Claude Emile Jolliet
Commercial register information
Entry in the commercial register
06.08.2020
Legal form
Association
Legal headquarters of the company
Morlon
Commercial Registry Office
FR
Commercial register number
CH-217.3.573.952-4
UID/VAT
CHE-423.306.854
Sector
Rental of machinery and movable equipment
Purpose (Original language)
Exploiter un four de secours; de louer les locaux nécessaires à l'exploitation d'un four et à l'entreposage de marchandises; de permettre aux membres de l'Association des Patrons Boulangers-Pâtissiers du canton de Fribourg et plus particulièrement à ceux du district de la Gruyère de recevoir le pain dont ils ont besoin à des conditions déterminées; de gérer l'immeuble, propriété de l'association. L'association peut, sur décision de son assemblée générale, se charger de tâches supplémentaires.
Other company names
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Ownership structure
Holdings
Newest SOGC notifications: Association du Four de Secours
The latest updates from the Swiss Official Gazette of Commerce (SOGC) are available in the original language of the source commercial register office only. View all notifications
Publication number: HR02-1005082140, Commercial Registry Office Fribourg, (217)
Association du Four de Secours, à Morlon, CHE-423.306.854 (FOSC du 11.08.2020, p. 0/1004955530).
Personne radiée:
Lehmann Robert René Léon, membre du comité, président, signature collective à deux.
Nouvelle personne inscrite:
Wehren Rolf Alfred, de Saanen, à Gibloux, membre du comité, président, signature collective à deux.
Publication number: HR01-1004955530, Commercial Registry Office Fribourg, (217)
Association du Four de Secours, à Morlon, Route de Broc 1, c/o Christian Grandjean, 1638 Morlon, CHE-423.306.854. Nouvelle association.
Statuts du:
27.06.2020.
But:
exploiter un four de secours;
de louer les locaux nécessaires à l'exploitation d'un four et à l'entreposage de marchandises;
de permettre aux membres de l'Association des Patrons Boulangers-Pâtissiers du canton de Fribourg et plus particulièrement à ceux du district de la Gruyère de recevoir le pain dont ils ont besoin à des conditions déterminées;
de gérer l'immeuble, propriété de l'association. L'association peut, sur décision de son assemblée générale, se charger de tâches supplémentaires.
Ressources:
mises de fonds des membres.
Personnes inscrites:
Lehmann Robert René Léon, de et à La Roche, membre du comité, président, signature collective à deux;
Jolliet Claude Emile, de Vaulruz, à Echarlens, membre du comité, vice-président, signature collective à deux;
Grandjean Christian Raymond, de et à Morlon, membre du comité, secrétaire/caissier, signature collective à deux.
Hit list
Here you will find a link from the management to a hit list of persons with the same name who are registered in the commercial register.