Age of the company
-Turnover in CHF
-Liability
Employees
-Active brands
-Reports for 65 degrés - Loïc Gabus
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Commercial register information
Entry in the commercial register
02.03.2018
Deletion from the commercial register
28.06.2023
Legal form
Sole proprietorship
Legal headquarters of the company
Val-de-Ruz
Commercial Registry Office
NE
Commercial register number
CH-645.4.117.292-3
UID/VAT
CHE-374.661.710
Sector
Other gastronomical services
Purpose (Original language) Customise the company purpose with just a few clicks.
Exploitation d'une entreprise de chefs à domicile, service traiteur, repas gastronomiques, apéritifs et cocktails dinatoires.
Other company names
Past and translated company names
- 65 degrés - SNC
Ownership structure
Holdings
Newest SOGC notifications: 65 degrés - Loïc Gabus
The latest updates from the Swiss Official Gazette of Commerce (SOGC) are available in the original language of the source commercial register office only. View all notifications
Publication number: HR03-1005780860, Commercial Registry Office Neuenburg, (645)
65 degrés - Loïc Gabus, à Val-de-Ruz, CHE-374.661.710 (FOSC du 26.08.2019, p. 0/1004702813). L'inscription est radiée par suite de cessation de l'exploitation.
Publication number: HR02-1004702813, Commercial Registry Office Neuenburg, (645)
65 degrés - SNC, à Val-de-Ruz, CHE-374.661.710 (FOSC du 07.03.2018, p. 0/4097619).
Nouvelle nature juridique:
entreprise individuelle. La société en nom collectiff 65 degrés - SNC est dissoute et radiée suite à la sortie de l'associé L'Eplattenier Julien Antony. Gabus Loïc Olivier, jusqu'ici associé, en continue les affaires sous la raison de commerce 65 degrés - Loïc Gabus, conformément à l'article 579 CO.
Publication number: 4097619, Commercial Registry Office Neuenburg, (645)
65 degrés - SNC, à Val-de-Ruz, Cernier, route de l'Aurore 3, 2053 Cernier, CHE-374.661.710. Société en nom collectif qui a commencé le 01.03.2018.
Associés:
Gabus Loïc Olivier, de Le Locle, à Val-de-Ruz, et L'Eplattenier Julien Antony, de Val-de-Ruz, à Neuchâtel, lesquels signent individuellement.
But:
exploitation d'une entreprise de chefs à domicile, service traiteur, repas gastronomiques, apéritifs et cocktails dinatoires.