Age of the company
110 yearsCapital in CHF
5,0 Mio.Active brands
14Reports for Hug AG
Credit rating information
Evaluation of credit rating with traffic light as risk indicator and other helpful data about the company. Find out moreEconomic information
Comprehensive information about the economic situation of a company. Find out morePayment collection information
Overview of current and past debt enforcement proceedings. Find out moreShareholder Information
Find out which national and international companies the stock corporation you are interested in also holds shares in. Find out moreCompany dossier as PDF
Contact information, changes in the company, turnover and employee figures, management, ownership, shareholding structure and other company data. Retrieve company dossierAbout Hug AG
- Hug AG has its legal headquarters in Malters and is active. It operates in the sector «Production of bread and pastry».
- The management of the company Hug AG consists of 11 persons. The foundation of the company took place on 01.01.1914.
- The company has last modified its commercial register entry on 08.11.2023. All previous commercial register entries are available under «Notifications».
- The company Hug AG is registered under the UID CHE-105.940.721.
- At the moment, the company Hug AG has 18 various trademarks or applications in the IPI database.
- On the same address there are 5 other active companies registered. These include: Anag AG, Hufug AG, Personalvorsorgefonds der HUG AG.
Management (11)
newest board members
Andreas Martin Hug,
Anne Katrin Hug,
Alexandra Post Quillet,
Martin Scherrer,
Ulrich Heinz Moser-Bachmann
newest authorized signatories
Andreas Martin Hug,
Anne Katrin Hug,
Stephan Huber,
Ivo Signer,
Fabian Andreas Hug
Executive board
Stephan Huber,
Ivo Signer,
Fabian Andreas Hug,
Markus Schröter,
Thomas Gisler
Commercial register information
Entry in the commercial register
01.01.1914
Legal form
Company limited by shares (AG)
Legal headquarters of the company
Malters
Commercial Registry Office
LU
Commercial register number
CH-100.3.006.765-7
UID/VAT
CHE-105.940.721
Sector
Production of bread and pastry
Purpose (Original language) Customise the company purpose with just a few clicks.
Die Gesellschaft bezweckt die Fabrikation, den Handel und Vertrieb von Nahrungsmitteln aller Art unter Berücksichtigung von Nachhaltigkeitsaspekten, insbesondere von Dauer- und Tiefkühlbackwaren, im In- und Ausland. Die Gesellschaft kann Zweigniederlassungen und Tochtergesellschaften im In- und Ausland errichten und sich an anderen Unternehmungen im In- und Ausland beteiligen oder solche erwerben. Die Gesellschaft kann Grundstücke erwerben, halten, verwalten oder veräussern. Die Gesellschaft kann eigenes oder fremdes Vermögen verwalten. Die Gesellschaft kann weitere Tätigkeitsgebiete angliedern. Die Gesellschaft kann im übrigen alle kommerziellen, finanziellen und anderen Tätigkeiten ausüben, welche geeignet sind, die Entwicklung des Unternehmens und die Erreichung des Gesellschaftszwecks zu fördern oder die indirekt oder direkt damit im Zusammenhang stehen.
Auditor
Current auditor (1)
Name | City | Since | Until | |
---|---|---|---|---|
Balmer-Etienne AG | Luzern | 20.06.2008 |
Former auditor (1)
Name | City | Since | Until | |
---|---|---|---|---|
OPES AG | Luzern | <2004 | 19.06.2008 |
Other company names
Past and translated company names
- Hug AG Zwieback + Biscuits
Ownership structure
Holdings
Trademarks
Trademark | Registration date | Status | Number |
---|---|---|---|
23.11.2020 | active | 08784/2020 | |
FILIGRANO | 25.06.2020 | active | 11635/2019 |
Newest SOGC notifications: Hug AG
The latest updates from the Swiss Official Gazette of Commerce (SOGC) are available in the original language of the source commercial register office only. View all notifications
Publication number: HR02-1005879461, Commercial Registry Office Lucerne, (100)
Hug AG, in Malters, CHE-105.940.721, Aktiengesellschaft (SHAB Nr. 185 vom 25.09.2023, Publ. 1005844542).
Statutenänderung:
02.11.2023.
Zweck neu:
Die Gesellschaft bezweckt die Fabrikation, den Handel und Vertrieb von Nahrungsmitteln aller Art unter Berücksichtigung von Nachhaltigkeitsaspekten, insbesondere von Dauer- und Tiefkühlbackwaren, im In- und Ausland. Die Gesellschaft kann Zweigniederlassungen und Tochtergesellschaften im In- und Ausland errichten und sich an anderen Unternehmungen im In- und Ausland beteiligen oder solche erwerben. Die Gesellschaft kann Grundstücke erwerben, halten, verwalten oder veräussern. Die Gesellschaft kann eigenes oder fremdes Vermögen verwalten. Die Gesellschaft kann weitere Tätigkeitsgebiete angliedern. Die Gesellschaft kann im übrigen alle kommerziellen, finanziellen und anderen Tätigkeiten ausüben, welche geeignet sind, die Entwicklung des Unternehmens und die Erreichung des Gesellschaftszwecks zu fördern oder die indirekt oder direkt damit im Zusammenhang stehen.
Mitteilungen neu:
Mitteilungen erfolgen durch gewöhnlichen Brief oder E-Mail. [Weitere Änderungen berühren keine publikationspflichtigen Tatsachen.]
Publication number: HR02-1005844542, Commercial Registry Office Lucerne, (100)
Hug AG, in Malters, CHE-105.940.721, Aktiengesellschaft (SHAB Nr. 101 vom 26.05.2023, Publ. 1005754618).
Ausgeschiedene Personen und erloschene Unterschriften:
Sprenger, Thomas, von Fischingen, in Staufen, Mitglied der Geschäftsleitung, mit Kollektivprokura zu zweien.
Publication number: HR02-1005754618, Commercial Registry Office Lucerne, (100)
Hug AG, in Malters, CHE-105.940.721, Aktiengesellschaft (SHAB Nr. 20 vom 30.01.2023, Publ. 1005664347).
Fusion:
Übernahme der Aktiven und Passiven der So-So AG, in Malters (CHE-103.422.562), gemäss Fusionsvertrag vom 21.03.2023 und Bilanz per 31.12.2022. Aktiven von CHF 79'633.50 und Passiven (Fremdkapital) von CHF 8.50 gehen auf die übernehmende Gesellschaft über. Da die übernehmende Gesellschaft sämtliche Aktien der übertragenden Gesellschaft hält, findet weder eine Kapitalerhöhung noch eine Aktienzuteilung statt.
Hit list
Here you will find a link from the management to a hit list of persons with the same name who are registered in the commercial register.