Reports for Balik, succursale de Caviar House & Prunier (Suisse) SA
Credit rating information
Evaluation of credit rating with traffic light as risk indicator and other helpful data about the company.Find out more
Economic information
Comprehensive information about the economic situation of a company.Find out more
Payment collection information
Overview of current and past debt enforcement proceedings.Find out more
Company dossier as PDF
Contact information, changes in the company, turnover and employee figures, management, ownership, shareholding structure and other company data.Retrieve company dossier
About Balik, succursale de Caviar House & Prunier (Suisse) SA
- Balik, succursale de Caviar House & Prunier (Suisse) SA from Mogelsberg operates in the sector «Trading in food products» and is active.
- There is one active person registered in the management.
- Under «Notifications» you will find all commercial register changes, the most recent one was made on 07.04.2025.
- In the commercial register the company Balik, succursale de Caviar House & Prunier (Suisse) SA is registered under the UID CHE-145.595.636.
Management (1)
For the supreme institution of the company, please look at the head office
newest authorized signatories
Commercial register information
Entry in the commercial register
04.07.2014
Legal form
Branch with head office in Switzerland
Legal headquarters of the company
Neckertal
Commercial Registry Office
SG
Commercial register number
CH-320.9.076.025-6
UID/VAT
CHE-145.595.636
CHE-105.991.842 VAT
Sector
Trading in food products
Purpose (Original language)
Produktion von, Handel mit und Vertrieb von aussergewöhnlichen Produkten kulinarischer Provenienz, hauptsächlich Rauchlachs der in Ebersol im St. Galler Toggenburg produziert und unter der Marke BALIK auf dem nationalen und internationalen Markt vertrieben wird.
Other company names
Es sind keine früheren oder übersetzten Firmannamen vorhanden.
Would you like to update the company name? Click here.Head office
Other branches (0)
Ownership structure
Holdings
Newest SOGC notifications: Balik, succursale de Caviar House & Prunier (Suisse) SA
The latest updates from the Swiss Official Gazette of Commerce (SOGC) are available in the original language of the source commercial register office only. View all notifications
Publication number: HR02-1006302025, Commercial Registry Office St. Gallen, (320)
Balik, succursale de Caviar House & Prunier (Suisse) SA, in Neckertal, CHE-145.595.636, schweizerische Zweigniederlassung (SHAB Nr. 192 vom 04.10.2023, Publ. 1005852239).
Hauptsitz in:
Meyrin.
Ausgeschiedene Personen und erloschene Unterschriften:
Voisin, Sébastien, französischer Staatsangehöriger, in Genève, Leiter der Zweigniederlassung, mit Einzelunterschrift.
Publication number: HR02-1005852239, Commercial Registry Office St. Gallen, (320)
Balik, succursale de Caviar House & Prunier (Suisse) SA, in Neckertal, CHE-145.595.636, schweizerische Zweigniederlassung (SHAB Nr. 130 vom 09.07.2014, S.0, Publ. 1602901).
Hauptsitz in:
Meyrin.
Ausgeschiedene Personen und erloschene Unterschriften:
Bretelle, Jean-Francis, französischer Staatsangehöriger, in Paris (FR), Leiter der Zweigniederlassung, mit Einzelunterschrift;
Rebeiz, Petros, genannt Peter, dänischer Staatsangehöriger, in Mogelsberg (Neckertal), Leiter der Zweigniederlassung, mit Einzelunterschrift.
Eingetragene Personen neu oder mutierend:
Cabarrot, Olivier, französischer Staatsangehöriger, in Paris (FR), Leiter der Zweigniederlassung, mit Einzelunterschrift;
Voisin, Sébastien, französischer Staatsangehöriger, in Genève, Leiter der Zweigniederlassung, mit Einzelunterschrift.
Publication number: 1602901, Commercial Registry Office St. Gallen, (320)
Balik, succursale de Caviar House & Prunier (Suisse) SA, in Neckertal, CHE-145.595.636, Moos, 9122 Mogelsberg, Zweigniederlassung (Neueintragung).
Identifikationsnummer Hauptsitz:
CHE-105.991.842.
Firma Hauptsitz:
Caviar House & Prunier (Suisse) SA.
Rechtsform Hauptsitz:
Aktiengesellschaft.
Hauptsitz:
Meyrin.
Angaben zur Zweigniederlassung:
Zweck: Produktion von, Handel mit und Vertrieb von aussergewöhnlichen Produkten kulinarischer Provenienz, hauptsächlich Rauchlachs der in Ebersol im St. Galler Toggenburg produziert und unter der Marke BALIK auf dem nationalen und internationalen Markt vertrieben wird.
Eingetragene Personen:
Bretelle, Jean-Francis, französischer Staatsangehöriger, in Paris (FR), Leiter der Zweigniederlassung, mit Einzelunterschrift;
Rebeiz, Petros, genannt Peter, dänischer Staatsangehöriger, in Mogelsberg (Neckertal), Leiter der Zweigniederlassung, mit Einzelunterschrift.
Hit list
Here you will find a link from the management to a hit list of persons with the same name who are registered in the commercial register.